Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

To galant, marek53:

tak včera obchody na FED´S BEIGE BOOK z FXengines (konzervativní nastavení, bohužel jsem to měl nastaveno jen na tento způsob, tak nemohu posoudit, jak by si vedly ty další):

+95 pips celkem na 4 hlavní páry, -12 pips SL.

Uvidíme dnes. Nastavil jsem to na všechny způsoby obchodování, kromě ultrakonzervativního (SL 8, PT 5). Ještě to chce otestovat nejlepší způsob nastavení exitů, těch variant je hodně a na jednoho je to moc. (pro každý způsob obchodování 4 exity, znichž ten 4. má dalších snad 10 variant a jěště to nastavit na všechny hlavní páry...). Takže bych uvítal, kdyby se někdo připojil k testování.

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

TEQA:

FXengines som začal včera testovať aj ja. Urobil som ale len dva obchody. Doobeda EUR IFO a večer Béžovú knihu.
Exit option nastavujem v druhej možnosti t.j. trailing stop -10, limit exit +20. Zatiaľ mi oba obchody dopadli dobre. Dnes mám nastavené entry eur/usd a cable na 8:00, 14:30, 16:00.

Sdílet pomocí služby

Images:
ja obchodujem cez MT, takže so zadávaním entry tesne pred správami nie je problém, ale zadať entry 5pipsov od aktuálnej ceny v momente vyhlásenia správ, zadať správny SL, PT, na long aj short pozíciu, nehovoriac o viacerých menových pároch naraz, je nadľudský výkon.
Jediné, z čoho mám zatiaľ pri fxengines zvláštny pocit ( a nie som sám) je, že v podstate obchodujem priamo na webovej stránke, takže po klasických platformách (VT, MT) je to trochu nezvyčajné. Ale uvidíme, aké skúsenosti budeme mať, príp. aké skúsenosti budú mať prví priekopníci live účtov.

Sdílet pomocí služby

To images:

pro založení účtu u FXengines je to klasika jako u jiných účtů (pošleš 2 oskenované dokumenty - pas, občanku nebo řidičák a doklad o tvé adrese se jménem - např. bank. výpis, faktura za plyn nebo elektriku). Na druhý den mi napsali, že je to OK až pošlu $$$, tak mi pošlou přihlašovací informace.

To all:

Takže dnes po 16. hod. uvidíme. Já jsem od 25.7. na testu s tímto výsledkem:

automat: +100 pips bez ztráty

manuál: +292 pips, ztáta -15 pips

Sdílet pomocí služby

galant,Sid:
Na automatickém režimu (záložka engines) mám podobné výsledky, jako TEQA. Ručně jsem s tím fidlat zatím nezkoušel, ale taky se na to chystám. Co jsem studoval všechny ty dostupné automatické "motory", tak to mají jen pro pár EUR/USD. Je tam možnost nastavení automatického obchodu konkretní zprávy, nabo určitého spektra zpráv.
Z toho spektra zpráv jsou možnosti opět dvě, buď skupina ALL EVENTS, nebo ALL MAJOR EVENTS. U majoru to obchoduje jen ty opravdu klíčové záležitosti, all events většinu US zpráv. Jaké to jsou upozorňuje záložka Alerts.
Další nastavení jsou jak agresivně, či pasivně se má daný motor chovat. To souvisí především s výstupy (SL, PT, různé posouvání SL po dosažení určitého PT, Tr.SL) Já si naklikal všechny druhy, chci vzájemně porovnat jejich výkonost, případně propady....

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...