Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

Images:

mám jednu prosbu k Tvému skvělému Multiindikátoru S/R hranic atd. jelikož FXstreet změnili styl stránek a už se tam tak jednoduše neobjevují kalendáře a S/R hranice, mohl by jsi proímzměnit adresu v tom Tvém prográmku, třeba na tuto:
www.fx-charts.com/pgs/database_view.php?id=18 .

Pokud by Ti to nedělalo problém.

Díky Tuktuk

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tuktuk:
Jsem rád, že jsem to tady nedával úplně zbytečně a alespoň někoho ten program oslovil. Ostatně není to nic šuplíkového, sám ten program denně používám, takže toho výpadku na FXstreet jsem si ráno všiml taky. Nějaký den ještě počkám a pokud se ta stránka nechytne, zruším tento zdroj. Zatím z něho budu data programově vypínat.
Jinak ten odkaz co jsi sem dával vypadá velice zajímavě. Je to určitě ideální materiál na další rozšíření programu. Jen co budu mít více času a vyprchá ze mě to "prázdninové naladění", tak to určitě doplním... :)

Sdílet pomocí služby

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> Images:
>
> mám jednu prosbu k Tvému skvělému Multiindikátoru
> S/R hranic atd. jelikož FXstreet změnili styl
> stránek a už se tam tak jednoduše neobjevují
> kalendáře a S/R hranice, mohl by jsi proímzměnit
> adresu v tom Tvém prográmku, třeba na tuto:
> www.fx-charts.com/pgs/database_view.php?id=
> 18 .
>
> Pokud by Ti to nedělalo problém.
>
> Díky Tuktuk

Ten odkaz je super vdaka ze si ho dal na sklo (tu)

Sdílet pomocí služby

no caute.po dlhej dobe za hlasim z horuceho londyna. :-p mam otazku.co si myslite o ukonceni updatu windows 98 a tym aj podpory pre VT pre tento system? (td) ja osobne tento system nepouzivam ale asi by to stalo za zvazenie.nasiel som to na VT fore a myslim ze je to podstatne.podla vsetkeho budem asi pouzivat stary aj novy VT trader.stary pre kompatibilitu a novy pre nove,dufam lepsie, funkcie.tak co vy na to?

Sdílet pomocí služby

cubehead:
Tak Tě tu vítám, koukám, že jsi se velice rychle rozkoukal, informace o novém VT je pro mě novinkou...
Asi teď až moc lítám po kurtech a koupalištích... :-)
Mrknu na oficiální stránky. Win 98 už je už trochu přižitek, osobně neznám lidi, mající ještě pořád tento systém. Osobně XPčka lidem doporučuji od taktu procesoru 700Mhz a výše a hlavně minimum 256 ramek, lepší spíše 512.

Sdílet pomocí služby

To Images

Měl bych takový návrh "nápad" :-). Nedala by se zapracovat (myslím že dala ale já to neumím) do udělátka pro VT z Tvé kuchyně informace o aktuální ceně měnového páru např. z www.xe.com ? Vždy po aktualizaci cca po 1 min by se nám přemístila přímka atd.

Přeji pěkný a úspěšný den všem .........

Sdílet pomocí služby

Sencor:
Tak dá se všechno.... :-)
Ale obávám se, že tohle je nejen nad mé sily, ale nejspíše i nad síly platformy VT.
Už teď má ten můj prográmek podstatnou vadu na kráse a to, že ty aktuální data o S/R nedoplňuje přímo do skriptu indikátoru, ale do samostatného textového souboru, odkuď se musí kopírovat. Dokud se mně nepovede vyřešit, aby se aktualizoval přímo skript, tak bohužel....
Myslím, že takové hrátky by šly mnohem snáze v Metadraderu. Na ten jsem se ale zatím nepřeorientoval...
Všechno chce čas. Jednou se třeba velice rád budu podílet na vzniku programu, který by porovnával kurzy měn například od tří brookeru u kterých by byl založený účet a jak by se jeden z nich opozdil o více jak "x" pips, program by dal signál, v ideálním případě zaslal opozdilci rovnou tržní objednávku...
Už tady něco takového bylo jednou zmíněno.

Sdílet pomocí služby

[bold] Pivoty 3 in 1 [/bold] Pro ty, kteří preferují na monitoru zobrazování různých pivotů jsem připravil jeden indikátor, který kumuluje známé pivoty do jednoho indikátoru - ASID PPS. (jedná se o indikátor ne o AOS - ve VT přípona .vtscr) Co indikátor obsahuje: 1. 2x Pevné pivoty (S/R) - jeden pivot (větší bílé kuličky) a druhý pivot (větší žluté kuličky). Nastavení na obrázku je na tradičních 17 hod. NY (23 hod. SEČ), kdy končí NY a tvoří se "oficiální" hranice pivotů a 2 hod. NY (8 hod.SEČ), kdy začíná Londýn. Oba "stacionární" pivoty jsou doplněny hranicemi R1 a S1 (menší bílé, resp. žluté kuličky nad a pod pivoty). Hranice prvních R a S je pro orientaci na grafu celkem dostačující. Pivoty není nutno volit podle timeframe grafu, nastavují se automaticky a je možné si je samozřejmě měnit podle libosti (hodiny, minuty). 2. 3x Plovoucí pivoty - bílá, žlutá, fialová křivka na grafu v nastavení 50,100 a 200. Plovoucí pivoty a jejich vztah k stacionárním pivotům, resp. hranicím R a S je mnohdy skvělou pomůckou pro posouzení situace na grafu, např. kdy a jak kopírují plovoucí pivoty stacionární pivoty nebo hranice R1 a S1. I tady si lze navolit hodnoty podle libosti. 3. Dva pevně nastavené MA v hodnotách SMA 100 a SMA 200 (zelená a červená křivka), které jsou nejpoužívanějšími MA periodami pro určování trendu (na delších grafech). Rovněž tady lze vypozorovat určitý vztah a pohyb MA vzhledem k stacionárním pivotům nebo i k plovoucím pivotům a podle toho usměrňovat svá rozhodnutí, především u rodících se trendů. SID

1835

1836

Sdílet pomocí služby

Sid:
Ahoj Side, za všechny VTčkaře díky za pěkně zpracovaný indikátor, snad se tady ještě najdou tací, kteří to využijí a ocení...
Tenhle týden mám v plánu dodělat další aktualizaci toho svého dílka. Bude tam hlavně na doporučení nicka Tuktuk doplňena aktualizace S/R z další www stránky. A asi se nechám inspirovat i tím Tvým výtvorem a začlenil bych další pivot s uzavíračkou 2 hod. NY (8 hod.SEČ), kdy začíná Londýn. Nikdy jsem pro pivot nezkoumal jiné zavíraci časy, než ten proklamovaný 17EST, tak by to mohlo přidat zase další rozměr....
Ty osobně s tím máš v praxi jakou zkušenost?

Sdílet pomocí služby

images
oficiální trh se tvoří (hranice S/R) samozřejmě podle NY, ale častokrát se mi osvědčilo mrknout se pro orientaci i na jiný pivot point. Buď onen start Londýn (2 - 8 hod. SEČ) nebo i Frankfurt (1 - 7 hod. SEČ). Londýn, Frankfurt je tady spíše jen pro porovnání pivotu podle předcházejících dnů a hlavně jak velký rozdíl je mezi klasikou NY a Londýnem. Někdy se mi zdá, že především cable se řídí podle pivot pointů a hranic S/R Londýna a na NY vesele dlabe..:-). Často lze i vypozorovat, že plovoucí pivoty (50,100,200) se pohybují v jedné rovné křivce, pak se některá perioda z této křivky odpoutá (říkám tomu že "hodí lano") a dost často se tomu děje právě poblíž hranice pevného pivotu nebo hranic S/R Londýna...
SID

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...