Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To marek53:

ten PT je v pipsech, u toho entry, pokud cena vyskočí k 25 od kurzu, tak to může vzít, ale něktěří na tu hranici stejně zadávají entry, takže to je otázka stylu. Můžeš to řešit tak, že na 1. entry (třeba 3-5 lotů) 25-30 pips od akt. ceny dáš PT rovnající se vstupu 2. entry 35-40 pips od akt. ceny (1-2 loty) s PT např 60- hodnota vstupu 1. entry. Ale to je jen pro inspiraci, musíš si vyzkoušet, co ti půjde nejlépe.

Sdílet pomocí služby

Pro ty, kteri maji system zavisly na konci svice prikladam programek na odpocitavani casu. Snazil jsem se vyuzivat Woodieho Timer, ale problem byl v tom, ze se cas odpocitaval po 8 vterinach, takze kdyz jste si dali alert napr. 20 sekund pred dokoncenim 1 minutove nebo 5 min periody, zaznel alert jen pri kazde druhe periode. V tomto programku si muzete najednou zobrazit vice casovacu pro jednotlive periody / v prilozene ukazce je nastaveno odpocitavani 5 a 15 minut/ a cas se meni po vterinach. Mirek

1764

Sdílet pomocí služby

To All: Pro ty, kteri maji system zavisly na urceni konce svice bych chtel upozornit na programek na odpocitavani casu. Snazil jsem se vyuzivat Woodieho Timer, ale problem byl v tom, ze se cas odpocitaval po 8 vterinach, takze kdyz jste si dali alert napr. 20 sekund pred dokoncenim 1 minutove nebo 5 min periody, zaznel alert jen pri kazde druhe periode. Dlouho jsem nemohl nic najit, ale snad se zadarilo.V tomto programku si muzete najednou zobrazit vice casovacu pro jednotlive periody a cas se meni po vterinach.Nechci porusovat pravidla odkazem na nej, ale kdyz si zadate do Googlu slovou Timeleft, nebudete mit problem ho stahnout. Mirek

1765

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...