Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Indikátory a obchodní systémy

Sid

Doporučené příspěvky

marek53
většina AOS, metod, systémů atp. je tady dávána především pro inspiraci, záleží na každém traderovi co a jak využije a co mu bude časem vyhovovat - jak ve stylu, čase, MM, velikosti účtů aj. ..A třeba z tohoto AOS vyhodí něco, co se mu zdá nepotřebné a naopak to doplní o něco jiné a kvalitativně lepší...Konkrétně tebou zvolená varianta - posun timeframe v čase - je pořád ještě experimentem...:-). Někdo může mít daleko větší úspěchy, když se večer koukne jen na hvězdy (pokud není zataženo) a nepotřebuje k tomu žádný systém.....Zda konkrétně tento AOS bude časem v zisku je otázkou, věřím tomu, že při střednědobém pozičním obchodování a vypilování period, filtrů a timeframe asi ano...:-)
SID

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

zdravim

Viem, ze AOS Fisher TS bol tu uz viac krat preberany, ale ja som ho len pred nedavnom objavil, takze mal by som otazku: Testujem ho na deme, pracujem s nim manualne na hodinovom grafe a zda sa mi, ze obchodovat podla neho spolu s Williamsom %R je vcelku uspesne.Ma niekto s tymto AOSom dlhodobejsiu skusenost na ostrom ucte?Jedna sa mi o psychiku.

A este by som sa chcel opytat: Alerty mi dava len pri niektorych sipkach, da sa to nastavit tak, aby zvonil pri kazdej?

Dakujem

Sdílet pomocí služby

to Sid

Myslím si, že nalezení toho správného obchodního stylu, něčeho, co bude každému vyhovovat, s důrazem na jeho
individualitu, je jen a jen otázkou času.
Sám se v tom teďka plácám a zkouším, co se dá, ale chci zůstat u Woodies CCI a u Tvého AOSu.
Zatím nepotřebuji dělat třeba 500 bodů měsíčně, jednak si takový počet neumím dost dobře představit,
a jednak je to jen otázkou času, kdy takový profit budu dosahovat.
Velmi Tě obdivuji, dokážeš těch 500 bodů měsíčně udělat určitě s přehledem, mě by teďka stačilo dělat
měsíčně, ale stabilně, takových 100 bodů...
Díky...
S pozdravem
Marek

Sdílet pomocí služby

Dneska se to pěkně pohlo :) Při té příložitosti prezentuji, jak se choval TA systém zaloný na %R + modifikovaném RSI, oba indikátory s periodou 14. Jako pomocné slouží %R(100) a RSXC(25) + moneyindex GBP + USD. Celý systém má určitá vstupní a výstupní pravidla, které vypozorujete z obrázku. V případě nějakého dotazu, odpovím na 222-651-212

1684

Sdílet pomocí služby

andes: není to AOS. A dokonalé je jen to, co je mimo chápání lidského rozumu! Jsou to obyč 2 indikátory, které se bezvadně doplňují!

z historie:
W%R
Williams %R is so named as it was first used by Larry Williams, a renowned trader who is famed for turning $10,000 into $1,147,607.10 in 12 months, thus making a hugely impressive profit of 11,376% and winning a prominent trading championship in 1987.

Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...