Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

images mě to nevezme už počitač, můžeš prosím tě otestovat na 5000 nastavení co uvaděl kuci gbp/usd 30 min a tuším že lisakus eur/usd 30 min Nastavení EUR/USD 30 minut 1 LRMA 28 Simple 1 LRMA 96 Ex časový filtr ne SL 60 Trailing SL ano 75 pips PT ano 99 a obrázky na druhý pár. Díky

1633

1634

• Odpovědí 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images
připojil jsem tam ten tvůj upravení , ale mě to ukazuje pořád angl. a design je také pořád stejný :S
jeden dotaz k tomu testu: je tam uvedeno největší ztáta okolo 90 pipsů ,ale nastavení SL je 40 jak to že mohlo dojit k takové ztrátě?

Odesláno

To TEQUA
Zatim jsem to zkouzel jen na 30min grafu, nemel jsem na to moc casu :-)

To images
PD se mi moc libi, clovek hned vidi jak by na tom mohl byt ;-)

O vikendu zkusim napsat EA pro MT4 zalozeny na KAMA a otestovat to v nem za delsi obdobi.

Jirka

Odesláno

Standby:
To není možný, teď jsem si to schválně importoval, jestli jsem se nespletl a nespletl- je to ta moje úprava. Tak nevím, kde je chyba.
Až budu mít trochu více času, tak si projdu všechny zde uveřejněný slibný nastavení a nějak to zpracuji. Výsledky buď uveřejním tady, nebo Ti je pošlu na e-mail, abych to tady zbytečně neplenil obrázkami.

Odesláno

images
Neviem cim to je, ale ked som si stiahol ten tvoj ASIDKOMPLEXMATIMEPDcz.vttrs nastal problem ako ma Standby a to ten ze nezobrazuje PD :S
Kde moze byt problem??

Odesláno

Images
z mého PC dostanu maximálně 3500 svíček. Testoval jsem nastavení co zmiňoval někdy Sid LRMA 13 EXP, LRMA 89 EXp na gbp/usd 30 min. Na těch 3500 svíčkách to dáva 1100 pipsů, prubni to na 5000. Dík

Odesláno

Nenapadlo mě, že by mohl být problém v tomhle. Ten upravený AOS jsem exportoval se změněným názvem v té formě, že ve všech řádkách (jméno, zkrácené jméno, maska popisku) bylo za původním názvem přidáno "........PDcz"
Divný, že se Vám to načetlo s původním. ALe hlavně, že jste si poradili... :-)
Standby: OK, proženu pár zmíněných nastavení 5 tis svíčkami a co bude stát za to, dám na sklo.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...