Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

YM je dnes extrémně bullish, ale leader to prostě nikdy nebyl, takže žádný velký vliv...věřil sem, že když se rozjelo i TF a NQ, tak to alespoň trošku zatáhne, ale ES to totálně zabilo...já odcházím z trhu s pozitivním BE +45/k a pro dnes se už držím stranou..

majkll

Odesláno

ahoj majklle,
ja myslim ze to bude nejrozumnejsi, jen sledovat z povzdali a nejlepsi bude kdyz pujdu deckam upect strudl :)

berry:
prs taky jsi mnel VOL kolem 16,40 =74,70,54, a tak podobne?

Odesláno

lordberry:
asi tusim proc se rogi pta na volume, jestli se nepletu, tak ma data od Int.Brokers. Ja v posledni dobe strasne bojuju s jejich daty a porad u nich a v NT supportu zjistuju, kde je chyba. Vsichni od toho davaj ruce pryc (hlavne v IB) - bary sedej presne ale vol je spatny. Projel jsem spoustu prispevku na vsemoznejch forech ale nic. Ted mam 1 mesicni demo od Mirus Futures a na VOL se myslim muzu spolehnout - nejsou tam nekolikanasobny nenadaly narusty vol. jako u IB.
Jestli se muzu zeptat od koho mas data??
diky za kratkou odpoved.
pajus

Odesláno

zdar pajusi,
tos mne nastval s touto informaci a dals mi brouka do hlavy :S ja to po ocku sleduji a asi mi VOL bude teda k h.... :)
přechod jinam od IB nevidim moc ruzove.

Odesláno

jj, je mi jasný, proč se ptá, protože to samé jsem řešil taky. Volume od IB je otřesný, mě mnohdy o tick ani neseděly svíčky samotné, což mě stálo stovky dolarů, když obchoduju breaky. Problém tam je, že jejich datafeed je 0,3 sekundy a ne tick, takže když to lítá, tak ty to nedostáváš a nevidíš :( Já založil před Vánoci účet u Mirusu a po pár obchodech u nich jsem IB definitivně zrušil a jsem převelice spokojený. Exekuce super, data vynikající. To, že nemám security card mě netrápí a že mi nedrží vazby pro SL a PT, tak to taky ne, protože za 2,5 roku jsem myslím výpadek při otevřené pozici nezažil a i kdyby, tak mám mobil a zavřu to ústně nebo se připojím přes přes onen mobilní telefon..

Na youtube je hezké video srovnávající data od Mirus, IB a CQG.. Výsledek snad ani nemusím psát..ale napíšu ho :) CQG a Mirus lítají tick po ticku, jako když výkonná grafárna renderuje 3D.. Za to IB funguje jako 2D na 486tce..

PS: já si např. platil data zvlášť k IB, jenže platit 100 usd měsíčně mi přišlo fakt zbytečný, když jsem u IB nenašel jedinou výhodu. IB má výhody pro ty z nás, kteří obchodují pozičně, akcie (z celého světa) apod.. pro obyčejný intraday tam žádnou výhodu nevidím..

Odesláno

ad data od IB)

řešením může být založit si účet u Mirus Futures (min. deposit tuším 2000 USD) a pořídit "multi-broker license" do NT...člověk se může napojit na Zen-Fire, ale obchodovat na účet IB jednoduše z jedné platformy...problémem je jedině nové zavedení poplatku za nečinnost u Mirusu (25USD/měsíc) - tomu se člověk vyhne, když nakliká 5 RT za měsíc, což není zase takový problém..ostatně i 25 USD měsíčně za kvalitní data je nulová položka...

PS. ale pokud vyloženě nejedu strategii, která je extrémně závislá na přesném volume, tak bych to moc neřešil...

majkll

Odesláno

lordberry: A jakou vyhodu ma IB pro ty pozicni, co obchoduji ze sveta? Ja zacinam uvazovat o openecry, rsp. u Striker. Chci mit cislo na sveho brokera proste v mobilu, ne neco resit pres 10 lidi.

Odesláno

berry: ... bylo mi to celkem jasny, ze IB nemas a dobre jsem si tipoval na MF. Jelikoz stale vic potrebuju kvalitni vol, tak i presto, ze jsem strasna "konzerva", tak uz jsem nejspis dospel do stadia vyprdnout se na IB a vsechno prevest do MF. Je to otrava ale nic jinyho nezbyva.

majkll: doplacet si cca 450 $ za multibroker licenci a delat to takhle oklikou sice jde, ale zda se mi to dost nesikovny ... jo jo nase slavne IB ... i to jejich klasicky 3 denni zpozdeni na odpoved z jejich supportu vypovida o necem.
... rogi, neves hlavu, pokud budes potrebovat poradit s postupem a s anglinou, tak mi pisni
happy trading
pajus

Odesláno

to majkll a spol
dik za vysvetleni , no ma strategie na tom dle mne extremne zavisla neni, tak uvidim casem. Jinak majklle poctive "maluji uz i diagonalni trend linky" :) , tak jsme ten chop pro mne plodne prodiskutovali a uz du pect ten strudl.
Jeste jednou hezkej vikend.

Odesláno

Já jdnes žáden obchod. Chop jako blázen. TF a NQ v 16:30 prorazilo UP, ale na ES stále mrtvo, takže jsem nehledal žáden Flip do longu a myslím, že jsem dobře udělal. ( pak se TF i NQ vratilo do range= pro mě falešný průraz)
Navíc včera jsem byl už davno nad svým týdenním plánem, takže jsem neměl zadnou motivaci si "kliknout" nebo honit trh.
Hezký víkend přeje Bobr :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...