Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Připojím se screenem - odkud máte Pavle data? Já od CQG a to říjnové high mám na 1283,75 (březnový kontrakt). Trh tento level prorazil již v premarketu a neměl s ním problém..? Díky

18238

18239

Odesláno

gumaczek:data TransAct, ale problém bude spíše v tom že na denním grafu máš nastaveno asi jen regulerní obchodní hodiny a ne 24h - dle těch gapů mezi svíčkami, mrkni se můj graf.
Pavel

Odesláno

gumaczek:

kdyz chces koukat na nejakou uroven z historie, tak ji musis brat za cenu, na jake byla v danem kontratku, ktery se v te dobe obchodoval / takze high 27.10. bylo na 1289.25, trh se tam dnes odrazil a po cca. dvou hodinach trapeni z toho bylo BE po US open.

Odesláno

Co si pamatuju, tak NinjaTrader měl problémy se zobrazováním denních grafů, všichni uživatelé které znám používají pro zobrazení denních dat 1440 minutes, já taky a funguje to bez problémů.

Odesláno

jirib

presne je to tak, ze Zen-Fire denni data neposkytoval, takze proto se denni graf tvoril z minutoveho. Ted uz to vypada, ze denni US grafy ukazuje. 1440 minut je 24H den, NT ukazuje pouze US den. Proto ten rozdil, viz grafy Strangera

Odesláno

jak "správné" beru to, co vidím v platformě TOS :)

24/7 v NT mi zobrazuje jiný výsledek než nastavení 00:00-23:59.

možná to souvisí s tím jak yax píše, že oni používají US den, to ale nevím co je :)

Odesláno

zdarec, tak jsem to otevrel PMK 6,6 co nebylo od noveho roku a EMY u sebe=chopik, dnes zas zadne vyznamne fundamenty tak to asi bude ne moc zejimave-uvidi se.
at se dari

Odesláno

tak jsem to vydrzel a neklik jsem :) , no hlava srotovala co se bude dit - dnes koncim. to berry: dnes zatim asi o nic neprisels, treba zitra bude fundamentu hafo, tak se to nekam pohne ;) at se dari

18254

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...