Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

uf uf pro dnesek konec, ale byly to slusne nervy... mechanicky system mi dal signal k dvojimu navyseni pozice do longu v oblasti kolem 762... no nadseny jsem z toho rozhodne nebyl, ale nakonec to dopadlo jeste celkem dobre ziskovym vystupem v 18:00 :D prosinec u me taky nebyl nic moc, minuly tyden mala katastrofa... dnes jsem se trosku zahojil, ale zdaleka jsem se z DD nevylizal... :) kazdopadne start do novyho roku je rozhodne narocnejsi nez zaver roku lonskeho :D preju pevne nervy a chladny usudek vsem! :)

S pozdravem Taraka

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj také se zapojím do diskuze.
Tradingem se zabívám od srpna minulého roku. Zatím jsem jen četl, backtestoval a ujasňoval co vlastně by bylo pro mě nejlepší. Od nového roku jedu paper a dnešek jsem ustál v poho. Sorry za zamochválu ale jsem ze sebou spokojen, že jsem dnes stál stranou. Doma mě nikdo nepochválí :D.
Přeji ať se daří.

Odesláno

Rogi,

dneska jsem neobchodoval a jsem tomu převelice rád. Vstup bych neměl, což se často nestává. Zítra nebudu obchodovat kvůli škole, bohužel tříhodinový test od 16:30, tak snad bude zítřek podobný dnešku, co se trhů týče :-D
Včera jsem měl jeden short krátce po open, půlku jsem zavřel hned na +100 a druhá půlka spadla na BE1.
Jako leden zatím těžká bída, za ten týden obchodování jsem plus snad jenom dvě stovky.. Rozpětí do 18:00 je mnohem slabší než v prosinci, tak tam není kde brát i při těch mých nízkých Pt

Odesláno

No chlapi dnes s tím longem nevím, ale bojovat proti silné bariéře na 1290(ES) kterou samozřejmě respektují zprostředkovaně i jiné indexy není zrovna nejrozumnější. Co se stalo dnes na na ES i na NQ, velmi agresivní faleš - faleš proto že po agresivním průrazu silné SR ani hromada limitních příkazů nedokáže odpálit trh dále, což znamená jednoduše to že je žere velký klient a nedá se čekat nic jiného než úprk na druhou stranu, což se i stalo. nemusíte mít market profil, CCI a jiné serepetičky, stačí denní graf a dva menší TF pro časování vstupu a budete profitovat. hlavně musíte sledovat co se AKTUÁLNĚ děje a podle toho adekvátně reagovat. nic víc, snad jen několik tisíc hodin screentime :-)
nedělejte si to zbytečně složité, správně zvolený timeframe vám ukáže víc než všechny výše uvedené "pomůcky" dohromady

Ať se daří
Pavel

Odesláno

to máš Pavle pravdu, jeden z důvodů, proč jsem od toho šel už ve čtyři.. ;) long byl naivní, proti rezistenci okolo 763 (TFko ji nepřekročilo půl roku). long bych bral, až kdyby se to fakt rozjelo nad touhle hranicí

Odesláno

zury:
myslím, že ani mi neoponuješ:-) já si nestěžoval, jen sem konstatoval, jak to mám..ale nevnímám to jako že by mi trhy dělaly naschvály...pořád neustále a vždycky je to o přizpůsobování - aktuální volatilitě, charakteru pohybů...ale konstatoval jsem fakt, že trhy jsou teď hodně nerozhodné, což je objektivně viditelné..alespoň v dopolední seanci, kterou obchoduju..

PPavell:
zase taková sranda to asi nebude,že? sorry, ale tyhle silácké řeči o tom, jak je něco šíleně "jasného" a jaká je to brnkačka, fakt nemusím.. (td)

majkll

Odesláno

majkll: jaký si to uděláš, takový to máš, ale pro mne byl dnes long na indexech "jasné" ne. a to co jsem napsal, za tím si stojím, o brnkačce jsem se nikde nezmiňoval, takže uber páry :-). Obchoduji úspěšně LIVE už nějaký pátek

Ať se daří
Pavel

Odesláno

nedalo mi to a jen bych rád ukázal, jak rozdílné pohledy mohou být v průběhu vykreslování grafu a po jeho dovykreslení...viz tvrzení, že na ES byl dnes jakýkoli long naivní a že jen blázen by šel proti bariéře na 1290... první obrázek nahoře - vyšší tf a kontrola resistance úrovně na 1290 první obrázek dole - "očividná" bariéra na 1290 a ES při zpětném pohledu druhý obrázek - jak to vypadalo live, když ještě nebyla pravá strana odkrytá.. majkll

18230

18231

Odesláno

Ja si myslim ze tie falosne pohyby sposobilo vyhlasovanie fundamentov. Jasne ze z pohladu ked nevidis pravu stranu sa to tazko urcuje, ale na to sluzi OP. Pozeral som ES a ten je tachsie obchodovatelny dnes ako NQ.
Ja som predsa len otvoril jednu poziciu dnes konkretne to 18:30 na cene 2359 a zatial to drzim. posunuty SL mam na BE+1. Ale je pravdepodobnost zeby trh mohol ist hore. uvidime.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...