Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kuba:

indexy se v tenhle svátek obchodují normálně, ale některé trhy mají opravdu zavřeno (nezkoumal jsem přesně, které a možná je to většina, já se vždycky primárně dívám na svůj trh)..vždycky si to ověř někde na burzovních stránkách svého trhu nebo různých zahraničních ekonomických serverech, když si nebudeš jistý..

jinak kdo by to byl řekl - Den veteránů a takhle to jede.. :) v předpovědi pro dnešek bylo: "nízké volume, vysoká volatilita"

majkll

Odesláno

to mortIIs:

takže mně chceš říct, že dneska nenív USA bank holiday? Nevím, možná se špatně dívám, ale v kalendáři u IB je dnes svátek a trhy mají být zavřené. Samozřejmě dneska obchoduju, protože je normální volatilita, ale nějak mně to nedává smysl.

Odesláno

majkll Napsal:
-------------------------------------------------------
> kuba:
>
> je to relativní..jestli to podle tebe krásně
> trenduje, tak podle mě je to nezdravý děs...
>
> majkll
>
> "Spousta lidí se nesnaží na trzích vydělat...snaží
> se nikdy neztratit."
>

finanční trhy se rády chovají iracionálně :)
no řekněte, co z příčin [bold] [/bold] dluhové krize se během dneška podařilo vyřešit? Stále se jen hasí důsledky a stačí zažehnout další rozbušku na trhu a můžeme být opět dole, mnohem níže! A jak jsme se v poslední době i přesvědčili, stačí pořádně na trhu "zašumět" (podezření snížení ratingu Francie, Rakouska...) a trh se bude ptát až později na fakta!

Odesláno

Dnes mi prisla knizka od pana Steenbargera a natolko ma nadchla,ze som na 00(WC) pobudol vyse hodiny :) Nebit potreba mojej osoby pri priprave obeda,tak ju tam hadam aj celu precitam :) Inak Vam prajem krasny den

nech sa dari

Odesláno

Zdarec kolegové, zdraví Vás zbabělec logickej obchod dle mne a nakonec jsem to přepl na Sim a ještě jak jsem váhal zda eště vstoupit či ne na LIVE, tak se mi už Sim uzavřel. Ja fakt nevím.

17785

17786

17787

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...