Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Plausit: hezky pěkně, vidím to podobně. Dnes se zatím trh mogluje kolem POC 31.10., očekávám rovněž retest včerejšího a čtvrtečního high a pak strmý vzestup. Největší překážku v cestě na sever vidím v úrovni kolem 1267,50. Je to HOD z 31.10., zároveň start pádu trhu v periodě J (mám jiné nastavení než ty) a hlavně dno gapu mezi 30.-31.10. PS: reportům bych dnes nevěnoval pozornost. A můžeš prosím popsat, co tě vede k odhadovaným resist ? Mám je trochu jinak, viz. screen. A poslední dotaz: Pěkně udělaný domácí úkol :-) Vede tě někdo nebo to je samostudium?

17715

Odesláno

přikládám dnešní prozatímní vstupy. první short po proražení 1256,25 (včerejší IBH), flip, udělal pár bodíků, takže výstup na +50,- druhý trade zatím otevřený, Daltonův oblíbený "inside bar" na TPO po rozeznání nálady na trhu. Dnes predikce Neutrálního dne, čili rozšíření range po první hodině, vytvořeníí excesu a spanilá jízda na sever. K mému MM: - otevírám dva trady (na víc zatím nejni :-) - první inkasuju po minipohybu 3 ticky mým směrem a zároveň posouvám SL na vstup - 3 ticky. Čili stačí, aby trh udělal pouhý bod mým směrem a už mám "přinejhorším" BE trade (samozřejmě -2x komise, na tom ještě pracuji).. - druhý kontrakt nechávám jako runner, učím se jej posouvat dle nějakých logických pravidel. Teď například zacíleno na 1267,50 (ovšem s bedlivým monitoringem oblasti kolem 1260.

17716

17717

Odesláno

Dnes v 19:50 YM, NQ, TF, ES
Že by vybírání SL ???

PetraSR: bez risku není zisk.
Chci obchodovat pro peníze a ne pro sezení před monitorem. Poslední dobou jsem začal intenzivně pracovat na MM. Hodlám likvidovat ztráty ;)
Stále více zjišťuji, že tohle je ta správná cesta (lepší, než donekonečna hledat ideální vstupy a výstupy).

Majkll: další sledované vlákno ;)

Odesláno

Ahojte, tak ja som to dnes tahal az do konca seance. Oci mam uz vytahane jak... Ale chcel som skusit ci dokazem byt sustredeny celu seancu. zda sa ze ANO. Problem ale neje ani tak v sustredeni ako v tom ze ked budem takto dalej pokracovat tak budem najskor sam :D dneska sa to zene vobec nepacilo a odisla spat nahnevana... No ale aspon vysledok za to stal. Prvy obchod: vstup 16:00. na cene 2393,25 vystup 17:18 na cene 2363 stav: + 605 Druhy obchod: vstup 17:36 na cene 2363,75 vystup: teraz 21:57 na cene 2397,75 stav: + 680 celkom: 1285 USD Screen v prilohe

17722

Odesláno

taaaak, gap je nádherně vyplněný, nic nám nebrání v cestě na sever :-) Žel bohu mi můj nádherný long pro dvanáct bodů na ES nevyšel, vyhodila mě ještě jedna korekce kolem sedmé hodiny.. grr, stále se je co učit. ale jsem rád, že aspoň trefím směr pohybu :-)

stranger:
sorry, že se do toho montuju, ale na mě tvůj příspěvek působí skoro jako výčitka, že ti mr. focus neprozradil svůj zázračný recept na určení trendu :-)

myslím, že trend je definován jasně, ne? HH, HL, HH, HL v případě uptrendu, naopak v případě medvědů :-)
btw. poslední trendový den byl 27.10.

Všiml si taky někdo, jaká se nám dělají poslední dny pěkná Učka? Trh otvře výprodejem a zbytek dne se plahočí zpátky nahoru a ještě výš? Jak si to vážení interpretujete?

Odesláno

stranger
Celkom slusne obchody (tu),ides live alebo sim?
Co sa tyka toho druheho vystupu co ta v nom podrzalo tak dlho,predpokladam ze nejaka sr z vysieho tf,ja by som pri tvojom vstupe mal pochybnosti cca nieco po 19 na tej korekcii kde sa utvorili LH,inac ale to chce celkom odvahu cakat tak dlho na PT.
S pozdravom Filip

Odesláno

Gumaczek:
No já si to interpretuji tak, že jsem v posledních 2 dnešních obchodech šel na TF 16:47 short 745,5 a pak reverz long 17:26 na 734,10, neboť obchoduji co vidím, ne co si myslím. ;)

Odesláno

JiM36
Respekt (tu) (tu)
Vychytal ste ktatkodobe H/L,co mna napada tak ten prvy vstup mohol byt odrazom od SR v blizkosti open a ten druhy odraz od sr-suport 123 co som si prerolovat spat.
Inac ak niekde popisujete Vas nahlad na trh tak by som si to rad precital,vyzera ze viete co robite.
S pozdravom Filip

Odesláno

JiM36,
souhlasím s tebou, že není nad to se řídit tím co vidím a reagovat podle toho.
V této souvislosti ale nějak nedokážu přijít na důvod pro vstup u toho tvého druhého vstupu. Je mi jasné že to máš "nakoukané" po svém, něco tě k tomu zřejmě vedlo. Jak se tak ale dívám do různých grafů (1m, 15m, 15RB) na TFku, ne a ne se dobrat z mého pohledu k opodstatnění toho vstupu. Žádný silný support tam nevidím, od kterého by se to na této úrovni snad i mohlo odrazit. Předchozí dva prac. dny mají nižší low dne. Pro mě to byl riskantní vstup a sám za sebe bych na tomto místě long pozici neotevřel, na mě by to bylo moc brzy :)

Odesláno

iigis Napsal:
-------------------------------------------------------
> uf pochopil som čo je to chytiť nervy a vracať to
> trhu..

Taky jsem včera pokračoval ve vracení nahromaděného zisku :D místo krásného PT mě tak tak vyťukla SL jedna korekce resp. spíš jen takový menší větší pulback... nic, co by se nestalo v testech, ale tak nějak to v realu zamrzelo trošku víc :D vybil jsem se pak na squashi a dnes z čistým štítem hurá do dalšího kola :D vydrž, veď si záznamy a hlídej se ;) :)

Odesláno

gumaczek no neviem kde sa ti zdalo ze vycitam nieco focusovi?
Ved predsa on napisal ze nam nieco prezradi, citaj vyssie.
A ja kedze som sa venoval zatial len protitrendovym strategiam a trendove este len zahrnam do planu a hladam tu spravnu cestu, tak som bol zvedavy co nove by nam mohol focus predviest. Do nicoho som predsa ho netlacil, on sam sa ponukol,
Co bolo na tom zle ked som mu to len pripomenul?

Rad sa naucim novej veci.
To tvoje HH HL dobre poznam, to je ale struktura ktoru vytvara trh v trende, nie samotne obchodovanie.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...