Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak amoniak, jsem moc rád za tvou iniciativu ostatním ukázat něco ze své kuchyně. Tak jak to prezentuješ, má to hlavu a patu a mě se to líbí. Sleduju trhy podobným způsobem, proto je mi tvůj přístup sympatický.
iigis: při pečlivém věnování se této činnosti to máš šanci doladit a není důvod, proč se nezorientovat v tom jestli a kam posouvat SL, aby tě to udrželo v pozici do vyčerpání potenciálu daného pohybu. Analyzovat aktuální situaci, zvážit možné scénáře a reagovat. Když to nevyjde a nemáš pravdu, naučit se brát to jako přirozenou součást tradingu a počkat si na další příležitost. Ona natuty přijde, to víš přeci sám ;)
Ať se ti zadaří u těch přijímaček a dostaneš se tam kam tě to táhne nejvíc!
Obchodovat čistě podle toho co který vyvolený strejda na planetě vypustí do médií, od toho bych se taky držel stranou. Ale není nad to být v obraze a znát situaci v širším kontextu. Ale to je věcí každého, u backtestu tyto věci stejně taky nikdo nezohledňuje a přeci to může fungovat :)
Jinak koukám že jsi Slovák, závidím vám Sulíka!! :D Jeho argumentace mě vždycky dostává, ostatní jen kličkují poslušně v povolených mantinelech a nejsou upřímní, má můj obdiv!

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rogi

pekne obchody, posledni dobou tu zverejnujes same PT. Vim ze zhruba pred rokem si celkem bojoval, takze to vypada jako velky posun kupredu. Muzu se zeptat jak to vypada, jsou uz mesice prevazne ziskove? Zvazujes uz full-time?
Dekuji.

Odesláno

to Fogos,
obchoduje se normalne no kdyz jsem otevrel moji pracovni plochu s trhem ES nacetl se mi jen datum 15.6 nepomohl ani reload All hist.data a pak kdyz jsem to prepl na YM prac plochu a zrusil pripojeni u IB a zas zapojil, tak to jede normalne

Odesláno

to Spankey:
ted to celkem jede :-) divam se ze i ten chopik by vysel :-))
full-time? je to sen- a rekl jsem si az se dopracuji s uctem na 3 kontrakty pak o tom bude silne uvazovat.
At se Ti dari

Odesláno

to Rogi:

Ahoj, promin, ze jsem se neozval, ale dale jsem vlakno nesledoval. Nastartovat se mi to nakonec podarilo, refresnul jsem data. Ale mel jsem problemy prave jen s ES, nicmene je to hlavni trh, ktery obchiduji, proto mi to bylo podezrele.

Diky za rychle reakce.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...