Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mel jsem dnes sice signal na 3' tf do short v 16.27 @ 763.1 na RR ale ze sirsiho pohledu se mi to nezdalo jako korekce a navic na 1`tf je dnes ten trh hodne volatilni se spoustou falsi a nerozhodnosti. Dneska to uz asi nebude o moc lepsi.
Vcera mi utekla citankova sit v 17.22 short na 123 po trend line ... bohuzel jsem musel odjet o 15 min driv nez se mi to vykreslilo .... stava se ale nastvalo me to dost
mejte se

Odesláno

ja dnes 15 minut pekla, zadaval som stop prikaz, a NT nereaguje. Tak sa chcem odpojit, a pise mi ze tam ma aktivne prikazy, ktore ale ja nevidim!!! Cislo na brokera dakde v prdeli, rychlo pisem mail a cakam nekonecne minuty. Nakoniec sa broker ozval, ze nemam ziadne prikazy. Na NT mi ale zatial naskakuju akesi external orders, takze som tam evidentne nejake mal a broker ich prave likviduje. Nakoniec mi broker potvrdil ze nemam ziadne prikazy ani pozicie.

Takze teraz si dopisujem s brokerom co a ako v takejto situacii, pisem si cislo na emergency desk priamo na notebook a rozdychavam...

ALE: Vyzera to ze likvidacia prikazov brokerom vytvorila z mojej 40 dolarovej regulernej straty 15 dolarovy neregulerny zisk :D

Odesláno

Dnes také dva shorty.
První v 16:26 z 763,9 , ale nakonec BE.
Druhý v 17:57 z 767,8 s vystupy na 1.PT 766,7 a druhný na 766,3.
Dnes to byl hezký "tradingový" den.

Všem přeji hezký víkend.
Já se jdu odreagovat na golf. :)

Odesláno

Ahoj, dneska těžkej pech, utekl mi vstup v 17:30, následně jsem vzal odraz od 204, vstup limitem přesně, po tom, co trh došel k low předešlého swingu jsem posunul sl na be+2, kde jsem byl přesně na tick vyhozen a jen sem mohl s rudou tváří sledovat jak trh jde pro PT... Vím, stává se, ale stejně jsem myslel, že rozlomím boxovací pytel vejpůl... :(

19641

Odesláno

pajus:
tak ať se ti daří!

Jinak zatím bída tenhle týden. 0 obchodů. U mě docela nezvyklé. Dneska totální sideway a včera mi jeden obchod uniknul, abych neříkal, že se úplně nic neděje.. Moc jsem se u toho začetl a zapomněl se dívat.. Ale i tak slabota..

Odesláno

pajus:
tak ať se ti daří!

Jinak zatím bída tenhle týden. 0 obchodů. U mě docela nezvyklé. Dneska totální sideway a včera mi jeden obchod uniknul, abych neříkal, že se úplně nic neděje.. Moc jsem se u toho začetl a zapomněl se dívat.. Ale i tak slabota..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...