Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem cekal na nejaky kloudny signal kolem 784,5 short. Dalsi short by mohl byt po silnejsim prurazu te denni SR kolem 780. Nebranim se ale ani peknemu signalu long na tyhle SR. Trh s ni ma evidentne problemy. Volatilita je ale vazne velka.

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

short 779,1, stopka ($50) za 2 vteřiny.. končím, v tom nemám šanci dneska.
Tohle je přesně ten den, kdy bych radši neměl obchodovat, ale stejně se neubráním

v úvodu jsem na tu SR vůbec neútočil, ale když přišel před chvíli další attack, tak už jsem mu i věřil, že by to prorazit mohl...

Odesláno

Ja sel nakonec long v 16:40 -+ na 781,7 (tick skluz), zatim jsem na BE, uvidime, jak to dopadne kolem SR 784,5 (ktera ale neni podle me tak silna) a jestli Pianalto nerekne neco negativniho.. :)

lordberry, ja tomu breaku vice veril po otevreni, pak po 2 neuspesnych testech spise ne, ale mozna jeste dneska povoli..

EDIT: Vystup na BE. Ted uz cekam jenom na mozne silne prorazeni SR kolem779 a RR, ale musela by to byt ukazkova situace. Jinak konec.

Odesláno

Dnes to bylo fakt o nervy. Vstup v 16:38 long na 782,1. 1 tick před mým PT na 784,2 se to otočilo a spadlo to o 3,4 bodu níž, přesně na můj SL, kde se to opět odrazilo long ! To mě fakt dostalo. Naštěstí v těch emocích další vstup long v 17:06 na 782,6 již vyšel na PT 785,5. Uf.

Odesláno

Ještě jsem přemýšlel nad RH na hraně 3U v 17.15 na 783,7, ale nakonec jsem nevzal. 100% se mi to nelíbilo.
Koncim teda s BE. Jinak muj puvodni PT pro prvni obchod byl na 788, takze s klikou by to k memu PT doslo. Tak priste.. :) Potencionalni mozny vstup vidim kolem 784-785 long, ale ja uz dneska koncim.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...