Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Romane díky...samozřejmě si jsem vědom toho, že je lepší obchodovat míň...koneckonců když vím, že při braní každého signálu bych byl v mínusu. A ani nevíš jak moc se těším na live :). Jsem si moc dobře vědom toho, že je BT, paper svým způsobem ztrátou času, dokavaď se nejede live a člověk neví, zda-li to či ono vůbec dokáže obchodovat. Naco se piplat s robustností, když hned první live den zjistím, že to takto obchodovat nedokážu ?
Na druhou stranu jsem si také dost vědom toho, že čím víc si člověk při "tréninku" vtluče do hlavy pravidla svého OS a čím více v to věří, tím jednodužší to pak při live je (ikdyž asi trochu drzost, když jsem live ještě nejel a netuším o čem mluvím).
No každopádně v tomto roce neplánuju začít...ale příští rok už bezesporu ano (mám na mysli live). Co se mě týče tak jsem přesvědčený, že je ztráta času se učit trading třeba 3 roky a pak teprve jít live.

;)

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím Vás,
chtěl bych se zeptat zda obchodujete či budete o Velikonoční pondělí. Mezi svátky v USA se tento den nevyskytuje, ale pro jistotu jsem se chtěl zeptat předem.

Děkuji za odpověď.

Odesláno

zdravim,
male ponauceni pro vsechny z moji dnesni krizovy sit s vysazenim internetu a prvnim volanim na hot linku brokera:
pripravil jsem si peknej obchod na dnesnim DAXu (nekdy po 9.10) a zadal si celkem daleko od ceny obchod do shortu s tim, ze na close soucasnyho baru prikaz posunu k cene ... a co se stalo ... ztratil jsem pripojeni par vterin pred exekuci. I kdyz mam opsana cisla na hot linku (Mirus), tak to jejich doporucovany cislo (312 ...) mi nefungovalo a tocil jsem teda na jejich druhy cislo ... 1-800 ... prikaz mi nastesti zrusil vcas bez exekuce.
To cloveka vykoleji hned z nekolika duvodu:
- vysazeni internetu (je pravda, ze tu v ulici par metru od nas neco kopou a ospalej manik na hot lince nemel zadny upozorneni na muj region, takze nejspis je zavada u nas) v tu nejhorsi chvili
- ztrata velice ziskoveho obchodu
- 312 cislo nefungovalo
... pokud jste jeste nemuseli pouzit hot linku, mozna si aspon vyzkousejte, ze ty tel cisla fungujou a pripravte si scenar co delat v takovy chvili (volat x se pokouset o restart pripojeni) ... vrele doporucuju !!!
[bold] [/bold]
happy trading
pajus

Odesláno

Pajus ja to mam s vypadkom nete vymyslene tak, ze mam na mobile pristup k platforme. Na mobile mam aj samostany net teda nie ken wifi. V pripade nudze len idem cez net a vsetko je OK. Ak sa ti to da takto vyrieait je to myslim ovela pohodlnejsie ako volat ;)
(tu)

Odesláno

Pajus Kucera
Velmi zaujimave. Mne sa stal pred par mesiacmi takyto scenar : zadal som limit na NQ a nezadal sa mi stop-loss. Stop-loss mam ,, pre istotu" automaticky, cize po vyplneni limitu sa mi zada automaticky. Samozrejme limit zobraty, stop-loss sa neaktivoval a este co bolo lepsie, tak mi zamrzla platforma. Nefungovala- poziciu sa nedalo vyrovnat. Trh isiel proti mne a naberal na obratkach:(. Pisal som hned brokerovi, ale ten kym pochopil, co presne chcem, tak som radsej zavolal na hotline, aby mi poziciu vyrovnali. Nakoniec som mal aj trosku stastia v nestasti. Chvalabohu trh spravil korekciu a vratil sa na moj vstup. Pozicia uzavreta na 0 (bez komisie). Celo spotene, ale usmev na tvari ako keby som mal PT. :) Ale, co uz. Aj taketo pribehy pise zivot. Prajem vela dobrych obchodov:)

Odesláno

to Pavel.K

Pavle dekuji za vycerpavajici odpoved a nahled na trade management z tve strany. Jen chci poznamenat, ze rad sleduji tve prispevky. Jsou vecne a prinosne.

Preji i nadale mnoho uspechu!
romanrak
PS; omlouvam se za OT

Odesláno

já už teda psal na support, ale bylo mi sděleno, že chyba je na exchange... tak jsem zvědavý co ostatní. JJ, ostatní indexy jedou

smutně se mi na to kouká, když vidím, že to roste.. ale já vidím jednu 1 min svíci za 3 minuty...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...