Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

proč řešíte, který kontraktní měsíc je lepší? máte problém s likviditou? :)) dnešní trady viz obrázek (červnový kontrakt ;-), je to takový pomalý den, jeden by u toho vytek

19010

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to zury
Ahoj, v jednom prispevku jsi se zminil o "samotném tržním porozumění" , mohl by jsi prosim uvest par zdroju (knizek) jak efektivne s takovym studiem zacit, nebo napsat jak jsi studoval Ty? Uz se tomu venuji par mesicu, nakousavam z ruznych stran, ale vzdy to sklouzne k hroznym slozitostem ...
Diky a at se dari

Odesláno

hmmm nemate nahodou nekdo seznam dni (staci jen strohe datumy), kdy probehl FOMC Statement?? rad bych si je detailneji prohledl pekne vsechny za sebou, a nez to zacnu sourcovat a vypisovat z forex factory, napadlo me, jestli uz nekdo neco podobneho nedelal, ze by to usetrilo nejaky ten cas... :D ptam se, protoze jsem cetl v nekterem clanku tady, ze autori v tyto dny radeji vubec neobchoduji kvuli pravidelnemu chopu pred reportem... a jak na to koukam, dnes je FOMC a hledme na ten krasny chop :D

S pozdravem Taraka

po druhé editaci přidáno:

taaaak driv jsem to nemohl nikde vygooglit, a ze uz jsem to parkrat zkousel, a ted me napadlo zeptat se pritele googla jeste jinak a hed mi to vyplivlo data za 2007-2012, kdybyste meli nekdo zjem si ty dny blize prohlednout, seznam datumu je na adrese: www.federalreserve.gov/monetarypolicy/fomccalendars.htm

Odesláno

Posledne dni na TF to je strasne (pre moj OP). Vratil som trhu vyraznu cast zisku za tento mesiac. Stale sa z casu na cas vrati taketo obdobie. Tieto 2 marcove tyzdne ked je v US uz posun na letny cas a u nas este nie budem asi uplne vynechavat. Pozrel som si statistiky 3 roky do zadu a vzdy tu utrpim vyrazne straty.

Nepaci sa mi:
1) ze mi ten posun naburava moj zabehnuty casovy rozvrh
2) v tomto obdobi sa roluje na novy kontraktny mesiac, co na par dni rozdeli volume medzi marcovy a junovy kontraktny mesiac.
3) volume je celkovo nizsie zrejme kvoli zahranicnym obchodnikom ktory tipujem ze maju podobne problemy s casovym posunom ako ja

Ako obchodujete tieto dva tyzdne vy? Obchodujete/neobchodujete? Alebo vas to vobec neovplyvnuje?

Odesláno

pepe... myslis ze to ma nejaky vliv na trh ? :) trhy jedou porad uplne stejne... mluvi z tebe jenom strach..

jedu normalne jenom mam mensi pauzu mezi seancema o hodinu.. nabourava to rozvrh ano a co? :)....

Odesláno

Souhlasím s Pepe2000,
jsem na tom stejně. Poslední dva týdny katastrofa . Projel jsem si je i backtestem a i ten dopadl špatně dle OP. Nyní se snažím analyzovat změnu v trhu. Větší míra congestion, změna volatility, změna range...??.Příčiny mohou být v tom co uvádíš, ale důležité je jaký to má dopad na trh .

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...