Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

stranger
Právě došlo k Breaku té trendové linky ... já to už budu jen sledovat.
Vždy, když je FED a Bernanke máva rukama, tak jsou všichni vystrašení a nic moc se neděje.
Pravda je, že neobchoduji taky, takže taky patřím mezi ty "vystrašené". :D

Odesláno

Zdarec spekulanti, dnes jsem se nechal nachytat PRK 6,4 coz se da -no mel jsem vzit bobrika a uplachnout nakonec dnes -13 :( projedu o vikendu replay cely tyden a chystam se pristi tyden live no snad uz nebude trh chopovat :) a kdyz jo tak pojedu jen pro bobriky ;) tak at se dari a hezkej vikend

18961

Odesláno

Dneska je to ale pěkný ropný masakr :) Po tom včerejším hoax s výbuchem na ropovodu v SA jsme se dostali na druhý test 110 u WTI a asi nebýt toho vyvrácení té zprávy, šlo by se dál výš.Světe div se, ale už testujeme silný support na 106,50 a stále ještě je kam klesat!! :)

Odesláno

to roman06:
vysvetlil si si to po svojom. Cela analyza trhu ktoru kazdy z nas nejakym sposobom robi vychadza z nejakych pravdepodobnosti pohybu trhu urcitym smerom. Kazdy trh vidi inac ale toto je zaklad. Trh si vzdy nakoniec urobi co chce ale subor vstupnych pravidiel ti urcuje tie situacie kde je pravdepodobnost na tvojej strane.

to stranger:
k tomu bodu mam postoj taky ako je napisane vyssie. Tak to aspon vnimam ja...

Odesláno

v US dnes už nic z makrodat neočekáváme, ale z Řecka postupně unikají mimo naspořená eura občanů do bank v sousedství i jedna negativní zpráva za druhou :) Čím blíž čtvrtku, pátku, tím větší nervozita (volatilita) na trzích bude, a řekl bych že spíš s negativním jak pozitivním očekáváním! Ve čtvrtek večer se ukáže jak dopadl řecký swap a v pátek nás čekají po měsíci taky dost důležitá data z US, a to NFP!! Takže na nudný chop bych to až tak neviděl, ale kdoví kdo opět něčím trhy "přikrmí", aby se hejbly tím "správným" směrem, že?! :)

Odesláno

no ja jsem byl nachystanej do longu viz screen ale chop se zatim aspon na YM potvrdil toz uvidim zda se trh nekam rozhodne. Jinak čtvrtek a patek je myslim rolovacka,nebo az za tyden? tak at se dari

18983

Odesláno

Neviem ako ostatne ale NQ pekne leti dole., doraz je tu fundamentalna sprava. ALe myslim ze vela sa nestane, asi sa nam trhy rozhodli ist na juh :) Chcelo by to nejaku korekciu a nastupit, lebo jedna korekcia mi usla ta bola podla pravidiel ale nesplnala RM

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...