Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

myslim ze berrymu jde o zkusenosti s plnenim za zadanou cenu= kolik tak maj lidi skluz.
tzn z 5 : 2 kontrakty nakup misto 450 za 451(skluz plneni) dalsi 3. za 452 a 4a5 kontrakt az za 455.
Ale to zalezi dle mne i podle poradi kdy to zadas a jaky je frmol

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,

ECB dnes rozpujcovala temer 530 miliard EUR, takze se zacne vesele nakupovat.
V 16:00 bude mluvit pan Bernanke, takze je mozne je oznami QE3 a trh nam poleti do oblak nebo nic neoznami a trh se nastve a prijde konecne nejaky zarez po tom nechutnem uptrendu od zacatku roku.

A nebo se taky nestane nic, ale je lepsi byt pripraven, abych se po open nedivil, co se to dneska deje.

Odesláno

Ahj yaxi, taktak, ECB dnes narvala na trh likviditu v druhé dávce, už se nám tam válí přes bilion euro! Účel využití této levné (1%) tříleté půjčky od ECB pro komerční banky? Splnění podmínek kapitálové přiměřenosti!!Baky takto mají prý alespoň na dva roky vystaráno se svými závazky, jinak by musely ve velkém rozjet deleveraging a zbavit se spousty věcí co mají nějakou hodnotu! Nemyslím si že Ben začne pumpovat na trh další doláče, teď je u kormidla ECB.
Co teď tímto ECB dělá není nic jiného než přesunout nákup dluhopisů na komerční banky, tedy doufat v to!! To co sama legálně nemůže, tedy skupovat ve velkém dál dluhopisy problémových států přesune tedy levně půjčenými penězi na ostatní!! ECB má mandát jen na finanční stabilitu na trhu a hlídání inflace kolem dvou procent!!! Zbytek jsou jen nestandardní kroky, jejichž důsledky se dají těžko odhadnout....

Odesláno

tak sa priznajte kto sa este stale vezie na shorte?
Ja dnes po viacerych chybach iba +10 tickov na kontrakt. Vystupil som v poslednom obchode zo short trendu na 820,4 o 16:43. A o 1min neskor sa to zacalo... :(

Odesláno

to stranger: tak to obdivujem tvoje gule. Hod tu potom screen pls ak mozes. Kde si nastupoval? Ja som nastupoval na 3x a vyhodilo ma na 1 a 2 ticky presne. :( Preto som ani nezotrval lebo som chcel vyrovnat stratu (td)

Odesláno

Pepe2000 mozem len vyhrat alebo prehrat ne? :) SL som presunul na BE a cakam co sa vyvynie, obchodny plan mi este nepovedasl ze mam vystupit. Ak cena pretne BE som s tym zmiereny, ak nadeli zisk, som s tym zmiereny, jednoducho ide o to dodorziavat plan. Sranda je ale ze mi zahlasilo spojenie Connction Lost, som kus spanikaril, restartoval som Ninju a znovu zapol a teraz mam to nejake cudne lebo 2 sviecky mi zmyzly...
Vstupoval som na 16:30 na 2639,50 (NQ) lenze dostal som plnenie az na cene 2638,75 co som uplne nechapal ako mozem dostat take neskore plnenie. ASi aj to sposobil bernanke, dneska budem vsetko zvalovat na bernanka :D

Odesláno

Aha takze ides NQ. No drzim ti palce, ja by som uz bol vonku chodim po mensie profity, ale nenechaj sa mnou ovplyvnit. Taky zosup som dnes urcite necakal. Cakal som ze sa to bude hybat v kanaly od 830 po 826 (na TF). 16:28 som uz pochopil zmenil nazor a hladal vstup do shortu. 2x ma vyhodilo. Najhorsie je ze keby som tento pohyb nezobchodoval tak mi zostane profit z prveho obchodu 22 tickov na kontrakt. Takto mam polovicu. Ach jaj. Ale aj o tom je trading, celkovo som spokojny lebo to je uz 8 den v zisku za sebou. (tu)

Odesláno

lordberry ja sa drzim toho ze obchodujem to co vidim nie to co si myslim lebo to ma trh aj tak u riti.
Ale ked chces pocut moju spekulaciu tak si myslim ze teraz sa vytvorila 50 retracement a cena pojde nizsie.
Ak nie tak na to mam SL :D
Snazim sa obchodovat radsej stylom ze ak je potencial a OP mi nedava signal k vystupu tak drzim aj keby mal krasny pohyb pretnut moj BE, pretoze najhorsie co mozem urobit v takej situacii zacat panikarit a chytat smer kazdej sviecky. cize radsej bud jedna strata alebo BE ako 4x sa pokusit chytit smer a nelenze ucet utrpy ale aj zbytocny stres si tym sposobim.

estze chcem podotknut, ze samozrejme ine to bude ked budem obchodovat parny pocet kontraktov, co buded zachvilu, to uz sa nikdy nestane zeby mi krasny pohyb skoncil BE

Odesláno

dejte si zobrazit hodinový timeframe na zlatě, to je ale pěkný červený sloup!! :D
No tak odhaduju, že kolem 1700-1710 se už bude trošku zadrhávat. Jinak ropa má v porovnání se zlatem ještě co dohánět, ale už se snaží!!! ;) Takže dneska pěkný Bernankeho levý hák poslal riziková aktiva dolů :)

Odesláno

lordberry

S radou ohledně těch limitů je to dost složité.
Ja sám jsem si zaznamenával kdy dostávám jaké "skluzy".( Nenazýval bych to skluzy, ale "lepší ceny", prtotožeja skluz beru jako plnění, které je HORŠÍ než jsem původně chtěl a to můžu dostat jen u MARKET a STOP příkazu ---jiné příkazy nepoužívám----)
Vysledek byl ten, že je to naprosto individualní v čase a místě kde LMT zadáš. Protože je to vždy závislé na ostatních traderech jestli " to od tebe vemou za tu cenu".

Jediný kvantifikovatelný údaj, který vzešel = 89% exekucí bylo vyplněno ve správné cenně, 9% bylo vyplněno s 1 tickem lepší cenou než jsem žádal a 2% bylo vyplněno s 2 ticky lepší cenou.
Vycházel jsem ze vzorku 250 exekuci, po 1 kontraktu na trhu TF.

Jinač samozřejmě vždy záleží na Bid & Ask. Většina znás (včetně mě) si zobrazujeme Last grafy tzn. poslední zobchodovanou cenu, ale Bid a Ask mohou být pár ticků ( nejčastěji jeden na TF ) jinde a my se pak divíme proč náš LMT nebyl vyplněn, když graf se vykreslil až na cenu, kde leží náš př. Sell LMT, ale cena Bid tam nedorazila... resp. na této ceně neproběhl už žádné další párovaní.
Na tohle je dobré používat právě T&S kde lze vidět, jak intenzivně se obchoduje, ale taky za jaké ceny. :)

Snad to tak nějak stačí..... :)

Odesláno

berry:
zda se mi, ze u LMT prikazu s obcasnym nevyplnenim asi budes muset pocitat, zvlast pokud mas vic kontr a je velky narust momenta. Nekdy se v ty fronte na tebe asi holt nedostane.
Neco jineho to ale bude u MKT/STP ... ale ten skluz. Co je pak ale lepsi??
happy trading
pajus

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...