Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tom_czr:

dik za info,
priznam sa ze nemam prestudovany Ninja trader ale ten automaticky backtest v Multicharts je parada (zrejme ale je to dost skreslene ked pouzivam MKT prikazy v strategii. Da sa auto backtestovat aj v Ninjatraderi?

• Odpovědí 97
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

smato Napsal:
-------------------------------------------------------
> tom_czr:
>
(zrejme ale je to dost skreslene ked pouzivam MKT prikazy v strategii.
>
>

Divil byste se, ale je to přesně naopak, zkreslené výsledky při backtestu dostanete nejvíce s použitím limit příkazů. Pouze si u market příkazů zjistěte u těch, kteří daný trh obchodují, jaké dosahují průměrné slippages a ty pak můžete v backtestu zadat (doporučuji radějí přestřelit o 1 tick na každý příkaz) a počítat s nimi.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

jsem úplný začátečník co se týče programu MultiCharts. Mám základní problém, a to načítání historických dat. Po přečtení návodu i všech diskuzí na stránkách MultiCharts i tady na Finančníkovi, jsem problém nebyl schopný vyřešit. Jedná se mi o data burzy NASDAQ od poskytovatele Open E Cry. Konkrétně NQH2, NQM1, NQU1, atd. Když jsem zadal do QuoteManageru potřebný symbol, data mi najela, ale pouze do 6.2.2012. Zkoušel jsem různá nastavení, ale dřívější data nemohu v programu objevit. Máte někdo s tímto problémem zkušenosti? Velmi děkuji za jakoukoliv odpověď.

S pozdravem,

Miky_y

• 4 týdny později...
  • 3 months later...
Odesláno

Pokusil jsem se po vytvoření AOS, spustit autotrading, ale nedochází k exekuci signálu,v API se mi problem nezdá, manuální zadávání příkazu je bez problému, pokuď autotrading zruším, signál se v Multicharts generuje a zapisuje do grafu, prošej jsem manual, netuším co dělám špatně, máte někdo s tímto zkušenosti, díky
účet je u IB

• 2 months later...
Odesláno

shany dik za rychlu odpoved,
v podstate ja si chcem skusit demo a cez amp stranku sa da stiahnut, ale tam sa stahuje DT verzia, lenze mi neide pripojit sa. Uz som z toho zufali, aj som priamo sa registroval na 30 dni zdarma v multicharts stranke a aj tak sa mi neide pripojit, pri com si myslim ze postupujem spravne. tj new broker - zenfire / rithmic sim - a zadat do mena a hesla prislusne udaje. ale stale to neide a skusal som aj registrovat sa na miruse a ani tam to neide, neviete co s tym moze byt?

Odesláno

stranger,

neviem Vám viac poradiť, MultiCharts takmer vôbec nepoznám, k obchodovaniu používam Sierra Chart. Kedysi dávnejšie som si chcel urobiť názor na MC, a tak som sa hrabal na ich stránke. Skúste sa teda opýtať niekde na ich fóre, možno niekto bude vedieť poradiť. Alebo napíšte mail priamo na podporu...

• 3 months later...
Odesláno

MCH podporuje různé datafeeds a různé brokery, takže předpokládám, že by to mělo jít bez problémů. Nezkoušel jsem to, ale předpokládal bych, že by to jít mělo.

Odesláno

Lze zobrazit v grafu v MultiCharts vice kontraktnich mesicu najednou? Me se to nepovedlo. V portfolio backtesteru se to snad da delat tak, ze se jednotlive kontraktni mesice daji do sloupecku pod sebe, take si nejsem jisty... Vis. obrazek. Ale lze to i v hlavnim grafu?

21587

• Vytvořit...