Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
Petře děkujeme za článek. HA + S/R používám jako vodítko na FX se 3mi TF, kombinuju se ZigZag.
HA hezky v článku charakterizováno.
Zdravím
a přeju dobré obchody

Odesláno

Dobry den prajem vsetkym traderom,

prave som si precital Petrov clanok, ktory bol ako vzdy velmi prinosny. Nedalo mi to a pozeral som si na NinjaTrade7 i ostatne moznosti grafickeho zobrazovania cenoveho grafu.. Bohuzial vyssie uvedeny heiken-ashi som tam nenasiel, ale zato ma velmi uputal (to len na prvy pohlad) graf Line-Break s periodou 1 min.
Nakolko som vo faze paper tradingu, len zo zvedavosti som si pozrel moznosti vstupu pri vcerajsom dost zaujimavom dni prave na Line-Break grafe.
A vyzeralo to celkom slubne.. samozrejme, ze sa jednalo o velmi silny trend, kde asi funguje takmer vsetko, ale i tak sa chcem opytat, ci mate skusenosti s tymto Line-break grafom.

Dakujem
Majte sa pekne

Odesláno

To: Adrdaj
HA se v NT 7 nastavuje jako indikátor, nejprve si zvolíš timeframe a potom mezi indikátory Heinken Ashi a máš hotovo.

Jinak vlice zajímávý článek k zamyšlení, ostatně jako vždy na F díky :-)

Odesláno

Dobrý den, prosím vás jak se tedy takové grafy backtestují? Dost dobře sem to asi nepochopil. úsečka Heikin-Ashi se uzavře ve stejnou chvíli jako úsečka na cenovém grafu ale na jiné ceně?

• 1 month later...
Odesláno

Bez hlubšího studia je zřejmé, že Heikin-Ashi bary pracují s průměrnou cenou.

Pochopil jsem to správě že Ha je vlastně graficky znázorněna SMA? (ztv princip moving average)
jediné kde jsem našel rozpor je v tom že u MA nastavím periodu a TF u HA(nastavím pouze TF, což může být částečně výhoda)

• Vytvořit...