Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dobrý den,dělám si přehled, kde se dá obchodovat. zajímalo by mě zda se ve striker platí za data na platformě. jak je to s evropskými trhy jako bund,eurostox nebo dax? dík. jan

• Odpovědí 480
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobrý den,
po instalaci SOL Trader a MultiCharts jsem je propojil dle návodu p.Lembáka. SOL samostatně běží. Avšak po připojení MC se však u SOL objeví hláška "Login failed. Software disabled." a SOL zamrzne. I přes pokus o nový Logon se to opakuje. Ví někdo, o co jde ? Děkuji

Yenda

Odesláno

to Yenda66: mám stejný problém, obě platformy nelze mít spuštěné zárověň, dle p. Lembáka se to někdy stává. Myslela jsem, že to "neutáhne" můj internet, ale propojila jsem z daty Open E Cry i Ninju a ta zároveň s SOL funguje. Asi bude tedy nějaký problém v MultiCharts. :S

Markéta

Odesláno

Mel jsem na demu podobny problem s behem Multicharts a SOL dohromady. Kontaktoval jsem Martina Lembaka a rikal, ze je dulezite, aby "Allow remoting" fungovalo a v clearingu tuto funkci na platforme umoznil. Bezi ted spolu bez problemu.
Seid, data jsou zdarma vcetne evropskych trhu.

Pk

Odesláno

dík El.Pe, všiml jsem si, dá se přidat i jako ikona „řetězu“ nahoře v grafu. chtěl bych zkusit nějaké opční condory, straddly a butterflye na ES, NQ vedle intraday a spreadů, tak je super, že to tam je pohromadě, zdá se, že některé striky mají kupříkladu na ES velmi slušné volumy. jan

• 2 týdny později...
Odesláno

Zkouším natáhnout z SOL i další komodity do Multicharts, ale u pšenice kupříkladu mi to dává jako burzu CBL. To se zdá, že MC nezná. Nevíte, jak to tam správně přidat?

Předem dík,

Petr

"V tradingu buďte vždy realisti”

• Vytvořit...