Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

nevíte jak provozovat market replay v solu? Musí se ze solu nejprve vyexportovat nějaká data a ty pak nahrát do pluginu market replay? Zatím krachuji nad tím že ani nevím jak ze solu ty data vyexportovat. Nevíte náhodou někdo jak na to?
Díky

• Odpovědí 480
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

není třeba exportovat. Do Pluginu Market replay se ukládají záznamy, které si nahráváš a ty záznamy si pak následně můžeš kdykoli přehrát, ten export se hodí až pro případ, že by jsi tu nahrávku chtěl přehrát na jiném PC.

Odesláno

A když chci playbackovat třeba například první měsíc v roce 2013, který jsem si nenahrál, ale v SOL traderu k němu vidím historii dat v grafu? Jde to? Nebo na to zpětné playbackování musím použít ninju/sierru ?

Odesláno

Jestli máš nahraný takový kus, to znamená, že by si celý první měsíc v roce 2013 musel mít spuštěné PC a nahrávat, pak si myslím, že můžeš, ovšem pokud teda neexistuje nějaké omezení délky nebo kapacity nahraných záznamů, o kterém nevím.
V NT jde zpětně stáhnout historii pro market replay z datafedu poskytovatele, na kterého máš NT napojený, takže tam nahrávat nemusíš.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím Vás. Redistroval som si demo na Strikeru. To 14-dňové. Zaujíma ma, je možne v SOL načítať nejaké historické data (ide mi zatiaľ o YM a NQ) alebo je možné nejakým spôsobom si ich zadovážiť, resp. zakúpiť ? poprípade viete kde ? Ďakujem

Odesláno

marcossoft:
Ptal jsem se před rokem na ty data pana Lembaka - jeho odpověď: je mozno na SOL propojit pres utilitu datafeed z E-Signal, ale tam uz to pak neni zdarma. Dalsi variantou je moznost propojit SOL se Sierrou: striker.com/striker_file/Portfolio/SOLwSierra.pdf nebo Multicharts: striker.com/striker_file/Portfolio/Multicharts_a_SOL.pdf a tam dat extra hist. data a tzv. mergovat s temi soucasnymi s SOL. Dalsi variantou je pouzit Ninju, kde to jde trochu dale ty data od CQG -- nicmene ta Nija v pokrocilejsi verzi (obchodovani z grafu, ATM prikazy, apod.) se musi platit vyrobci mesicne leasing nebo zakoupit licenci naporad...Ta Ninja lze registrovat zde: www.striker.com/platforms/ninjatrader.php

Me by zajimalo, jestli lze mit Sierra chart pouze na "divani" nebo le přímo v Sieře provádět exekuci příkazů (když je propojeno se SOL.) Má někdo zkušenosti?

Díky moc za odpoved.

• 2 týdny později...
Odesláno

Len pre upresnenie. Je možné na SOL-u získať cca rok a pol staré dáta. Len je potrebné zvoliť graf napr YM a navoliť @YM. Potom niekoľkokrát presunúť graf do minulosti a stále sa odkryje staršia a staršia časť grafu. Ja mám jen v tom problém - ako je možné zastaviť graf. Ak si ho počas paper-u prerolujem späť akonáhle sa zmení cena skočí mi hneď na začiatok. Asi je to banalita ale v SOL-u robím málo.

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím Vás. chcel by som sa predbežne informovať akým spôsobom ste posielali peniaze na účet Strikera. Plánujem otvárať Live účet, ale neviem príde nejaké číslo účtu alebo sa to hradí nejak inak ?

Ďakujem za odpoveď

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den, mám stahnuté demo SOL a teď na něm testuji papertrading. Když jsem dnes sledovala grafy, zjistila jsem, že na každém počítači mi graf ukazuje jinak EMY, nevíte někdo, jestli nemám něco špatně nastavené nebo co jinak doladit?Obchoduji sice jen na jednom, ale celý papertrading dělám na svém starém PC a teď jsem si pořídila nový a zjišťuji, že je vše jinak. Děkuji

26848

Odesláno

Zdravím existuje v SOL něco jako tovární nastavení? Na tabletu s dotyk obrazovkou jsem zavřel všechny důležité okna a nepomohlo preinstalace mazal jsem cookies historii atd a je to pořad stejné

Odesláno

To slot1:

Na horni liste File->Workspaces->Restore Default Workspace
Jinak vsechna okna, ktera zavres se daji umistit zpatky do layoutu, akorat ten tablet asi nebude uplne idealni.

To sunteri:

Jsi si jista, ze mas u obou indikatoru stejnou periodu? Neni jeden z grafu kontinualni kontrakt?

• Vytvořit...