Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim o jednu radu.
Nastavil jsme si dle vasich rad a screenshotu strategii s predm definovany SL a PT.
Dekuji za navod.
Mel bych dva dotazy. Zrejme hloupe, ale snazim se s SOL Traderem seznamit co nejrychleji abych mohl otevrit ucet.

1) Nejak jsem nepochopil rozdil mezi BRACKET a OCO. A moznost pouzivat pod Bracekt take OCO. Jaky je rozdil?
2) Pri nastavovani a zkouseni strategie jsem nahodne zrusil okno, ktere se me vzdy dotazovalo, zda chci vstoupit do obchodu BUY/SELL. Nyni kazdym klikem na graf (pri zapnutem Trade Mode) vstoupim do pozice. Vedel by prosim nekdo jak vratit potvrzujici okno nazpet?

Dekuji.

• Odpovědí 480
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Darkarcer: 1. Osobně vstupuji jen za MARKET nebo za LIMIT se zapnutou strategií, kde je OCO vazba pro SL a PT již nastavena. Ikony v DOM BRACKET a OCO tak vůbec nepoužívám, pokud jste měl na mysli toto. 2. Potvrzení, nebo-li Confirmations si můžete zapnout přes nabídku v SOL Traderu, viz. screen.

22868

Odesláno

Dekuji za odpoved, moc mi to pomohlo.

Ja nejsem na obdchodvani pres DOM vubec zvykly. Pripadami nejjednodussi videt svuj PT a SL videt na grafu a mit moznost si ho posouvat.
Mel sem na mysli ze spis nechapu oznaceni typu prikazu jako Bracket a OCO. Pripada mi, ze funkce obou je stejna. V cem je teda jejich rozdilna vyuzitelnost?

Odesláno

Bracket se používá při obchodování z DOMu, když chceš zadat příkaz na nákup nebo prodej a zároveň s tím i PT a SL, po aktivaci příkazu, když jsi v pozici můžeš být v klidu, protože máš v trhu zadaný SL, jsou lidé, kteří jen vstoupí do trhu a SL zadávají po nějaké době, klidně nechají jít pozici do velké ztráty, nebo SL vůbec nepoužívají a PT pak zadávají ručně, i tak je dobře si aktivní příkazy zkontrolovat v menu View Active Orders že jsou zadané jako OCO automaticky
v DOMu bez Bracketu pak můžeš zadat příkaz na nákup nebo prodej a pak si ručně zadat SL s tím, že předtím zaklikneš, aby tento příkaz byl OCO a zadáš i PT, po protnutí SL nebo PT se ten druhý příkaz z trhu odstraní
toto lze udělat ale až po vstupu do pozice, protože bez vstupu do pozice jsou to pak pouze příkazy, který visí v trhu jako nákup limit a nákup stop nebo prodej limit a prodej stop, pak se ale může stát, že trh urazí nějakou vzdálenost, ty nestihneš zadat SL a jenom budeš blbě koukat a přemýšlet, jestli to nechat jet ještě do větší a větší ztráty a budeš se modlit, aby se trh otočil a šel zpátky tvým směrem
přijde mi daleko uživatelsky příjemnější obchodovat z DOMu, když mám aktivovaný Bracket s nastavenými PT a SL a vím, že se zadají do trhu zároveň, když je aktivován můj příkaz na nákup nebo prodej
obchodování z grafu mi přijde "nebezpečné", člověk někam klikne myší a už je v pozici a ani o tom neví:-), dělám si legraci, tak by to být určitě nemělo
svoje aktivní příkazy pak kontroruluji v menu View Active Orders, kde přímo vidím, že jsou z Bracketu zadané jako OCO, pozice pak kontroluji View Positions
snad jsem nenepsal nějaké nesmysly:-), kdyžtak mě někdo opravte...

Odesláno

Super dekuji, tak uz to trocha chapu. S tim ukliknutim na grafu mas pravdu, ale ja na DOM nejsem zvykly a obchodova z neho se mi zda pomerne neintuitivni zatim. Zatim se bude nadale probirat platformou a popripadne se obracet s dalsimi dotazy :) Diky a at se dari ;)

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
mám problém se zobrazováním grafů v SOL. Používám demo účet, po nainstalování v PC bylo vše v pořádku. Po odhlášení a následném přihlášní se mi však nezobrazují grafy - ani přes ikonu, ani přes nabídku "new". Musím odinstalovat, znova instalovat a pak opět funguje, do té doby, než se odhlásím. Nemáte s tím někdo zkušenosti? S panem Lembákem komunikuji, ale nedaří se nám najít řešení, obracím se proto na traderskou komunitu :-)
Díky za případnou pomoc
J.

Odesláno

Nevim jak SOL, u mna bol problem s riadnym vykreslením stahnutych historickych grafov v casovej osi na NT.Preinstalacia NT nepomohla. Po preinstalovani laptop na Windows7 a zvyšení RAM na 2GB (pozadované) je to zatial ok, tak nevim ktora ze aplikacia mohla zlyhat...

Pekny den.

Odesláno

Chci se zeptat, tech co jiz obchoduji u Stikera. Krome SOL Traderu budu mít ještě nějaký jiný přístup ke svému účtu? Mám na mysli kde bych viděl za celou dobu své souhrné zisky/ztraty? Mohl penize prevadet, videl komise atd? Neco jako internetove bankovnictvi.

Dekuji

Odesláno

A jeste dva dotazy. Budu moc vdecny za odpoved.
1) Kde v SOL traderovi se da nastavit, ze kdyz vstoupim a vystoupim do obchodu, tak mi to tam hodi nejakou znacku jako v Ninjovi. Proste abych posleze videl kde jsem vstoupil a vystoupil.
2) Umi SOL Replay?

Dekuji moc.

Odesláno

Darkarcer:

Krom přehledů v SOL Traderu ti budou chodit na tvůj mail i denní a měsíční výpisy o pohybech na tvém účtu (statements). Jiný přístup není.

Odpovědi na zbylé dvě otázky bohužel neznám. Doporučuji kontaktovat přímo pana Lembáka.

Odesláno

to Darkacer: replay je jako plugin pod file. To zobrazení vstupu a výstupů posílal v jedno z tipů p. Lembák:

Tip dne: Jak zobrazit vstupni a vystupni sipky na grafu v SOL platfome?

Jednoduse, kdyz se prida na grafu uplne vpravo po kliknuti na rozek "Add or remove buttons" > Standard > a dole rolovat na sipce dolu na ikonu takove obrazovky "Order display", po jejim kliknuti se zobrazi nahore v grafu v nabidce a pak po kliknuti na tuto ikonu se zobrazi moznosti. Je treba dat ve Filtru On a Visible On. Ve Formatu pak Fills as a triangle On.

Super trejdy!

Jarda

• 3 týdny později...
Odesláno

To: Darkarcer

Určitě je to velmi dlouhá doba. U mne netrval převod ani 24 hodin. Posílal jsem peníze ve čtvtrtek večer a v pátek, hned po začátku obchodování, mě pan Lembák informoval, že peníze dorazily na můj účet.

Zkus zkontrolovat, zda tvé peníze odešly z účtu a popřípadě i kontaktovat přímo pana Lembáka.

• Vytvořit...