Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky za clanek. Pro sebe ho beru jako nakopnuti a upozorneni, na to, co jsem jeste nedotahl do konce. Screenshoty si sice delam ze vsech obchodu ale vzhledem k tomu, ze pouzivam dve ruzne platformy, mam i 2 ruzne formaty a jmenne konvence pro ulozeni. To vyplynulo tak nejak samo a jsem na to zvykly. Kdyz ale potrebuju neco najit, tak je to horsi. Tenhle clanek beru jako impuls, ze bych to mel konecne sjednotit. Faststone capture uz mam, staci ho jen sytematicky pouzivat.

Odesláno

Dobrý den,

Díky za inspirující článek a představení tohoto výborného programu. Doposud jsem screenshoty vytvářel pomocí NT nebo OneNote. Snag It ovšem toto posouvá na vyšší úroveň. Vřele doporučuji. Výše uvedená čeština je na poslední verzi programu 10.0.1.58

Odesláno

Já dokumentuju obchody takle:
Pro (paper)obchodování používám Think or Swim, který má v základním nastavení tmavé pozadí grafů. To mi vyhovuje - líp se na to kouká, ale pro sejmutí obrazovky se to nehodí - kvůli tisku a při zpětném prohlížení je lepší světlé pozadí.
Já vytisknu graf do .pdf takto: kliknu pravim na graf - Style - Print Chart, zvolím PDF tiskárnu (která se dá stáhnout free - je to virtuální tiskárna - jenom program), a zvolím velikost papíru A2 kvůli lepšímu rozlišení. Potom PDF soubor otevřu v Adobe Photoshop, přidám popis a uložim do .jpg. Některé screeny nechávám v .pdf - jdou otevřít v Adobe Reader.

Odesláno

Ve win 7 je už celkem příjemný program přímo ve win a jmenuje se výštřižky - vyberete se i přesně co chcete vyříznout, můžete ho uložit nebo vkládat do jiných aplikací, případně můžete udelat i přímo v prográmku pár rychlých čtů a zvýraznění dle potřeby.

• 3 years later...
Odesláno

Nevíte někdo, zda program umí pospojovat vedle sebe 2 screeny???
Např 30. min timeframe pro anylýzu a 2. min timeframe s vyhodnocením exekucí, aby byly spojeny v jeden podélný obrázek?

Nedaří se mi na to přijít, zda to vůbec jde..

• Vytvořit...