Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Akcie - jeden rok, jeden nápad, 70%

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji dobrý den,

data/výsledky se změní až po přepočtu - tj. po stisku tlačítka vlevo (vygeneruje se kompletní test 2-150 dní po vstupu) (a)nebo vpravo (průběžný test, který bere v úvahu hodnotu SL/PT).

S pozdravem kbtm

Odesláno

Pánové, mohl by mi někdo vysvětlit co znamená položka "Accrual Reversal" u výpisu v položce úroky??? "Interest Accrued" je předpokládám úrok, který jsem zaplatil. "Accrual Reversal" - že by úrok vrácený zpět???

19717

Odesláno

Goody,

na tento report jsem se jeste nedival, ale ciste z meho ucetniho pohledu. Ano accrued interest (-) je casove rozliseny nakladovy urok tj, reporuji ho jako tvuj naklad, ale jeste ti ho cashove nestrhli. Po cashovem strhnuti se udela reversal. Ty drobne rozdily vznikaji zpresnovanim te konkretni castky.

Roman

Odesláno

Moje strategie PT obsahuje, SL nikoliv. Udělej si raději totéž

1) bez SL a s PT 1%
2) bez SL a s PT 2%
3) bez SL a s PT 3%

to bude pro studium strategie účinnější. Mimochdem, započítal jsi všechny reverzní splity?

• 2 týdny později...
Odesláno

Kombinace s VXX je pěkná, skoro dvojnásobná frekvence obchodů, udělal jsem 6 obchodů, za poslední 2,5 měsíce poměrně nepříjemný je velký otevřený down, kombinace FAS-FAZ je viditelně slabší/ BT/, před VXX jsem udělal pouze 2 obchody, stp ani časový stp nepoužívám , PT 2,5%
Přijde mi, jako nejlepší kombinace všech tří VXX-FAS-FAZ, frekvence obchodů je větší než samotný FAS-FAZ, otevřený down dle BT neni tak velký, takže teď jedu v trojkombinaci

Jinak chtěl bych poděkovat xzajici za zprostředkování svého nápadu, díky

• 2 months later...
Odesláno

Nevíte, kdy bude zase možné přikupovat do shortu FAZ? Ze zprávy z IB jsem pochopil, že akcie na short asi má ale že je zakázáno otevírat na FAZu nové pozice na short.

Odesláno

Janyk: V platformě se u tickeru zobrazuje červené kolečko, na které když najedeš, tak se ti zobrazí, do kdy se nesmí shortovat. Teď tam není, takže pokud se po otevření trhu nazobrazí, tak bych short zkusil..

• Vytvořit...