Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím.
Pročítám diskuze a snažím se pochytit kde je ten opravdový, prapůvodní začátek obchodování. Finačníka už znám řadu let, mám za sebou i úvodní kurz, několikrát jsem pročetl manuál, vč. barevných popisků :-).
Dnes jsem nainstaloval Ninja Trader, abych začal "na sucho" v demu. A ejhle - NT nefunguje, přesněji nejde spustit. Mám W7.
Existuje jiný sw, který se dá použít na "výuku" obchodování?
Moc díky všem

Barmar

"Peníze nejsou to nejdůležitější v životě. Ale ovlivňují všechno co je důležité."

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 83
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Barmar: Na W7 funguje naprosto bez problému.

Abych přidal i sem, tak live už obchoduju nějaký ten pátek a začínal jsem klasicky rozpoznáváním S/R zón, formací DT A DB. Tyto jsem začal obchodovat i live a přinášely hodně zisků a víceméně přinášejí i dnes, jen to chce hodně citu a cviku.

Po několika měsících jsem se začal dívat po Woodies CCI a můžu říct, že tento systém + zmíněné formace mi naprosto stačí k ziskovému obchodování. Když Woodies CCI nedává signál (nedává ho často), tak využívám S/R, DT a DB. Momentálně mi to stačí a k ještě lepším číslům mi stačí jen přidávat další kontrakty (momentálně 4). Ve finále stačí nekonečně a pořád dokola omýlaná psychika. Pokud obchod nevyjde, tak co už, zítra je taky den :)

Odesláno

Dobré ráno,

v knize Petra a Tomáše " Kompletní průvodce úspěšného finančníka" autoři na začátku píší, že je nejprve dobré a výhodné dlouho sledovat pravidelně nějaké trhy a zavést si rutinu.
Slovo pravidelnost je určitě zcela na místě, ale je tu někdo, kdo by řekl, KDE NAJDU GRAFY NA KAŽDODENNÍ SLEDOVÁNÍ ????????

Díky

:S

Odesláno

pdemel:

jedním z nejjednodušších řešení je do začátku NinjaTrader..viz www.financnik.cz/forum/read.php?31,194698 máte k dispozici denní data zdarma od Kinetick, můžete si založit intradenní demo u Zen-Fire apod. nebo můžete čerpat zdarma Replay data, nebo si někde stáhnout historická intradenní data a ta si staticky prohlížet také..vše je popsáno v odkazu výše..

michal

Odesláno

1. zaregistruješ se na stránce - na email ti dojde NT licence key, zadáš do NT
2. po nějaké době (v řádech minut) ti přijde na email přihl. jméno a heslo - zadáš do accountu
3. v NT musíš mít vytvořený account na privedenta CQG - tady je navád jak na licence key tak na založení accountu

www.financnik.cz/video/zenfire/

jen s malým rozdílem že si ho nepojmenuš jako zenfire ale jako CQG a providera si nastavíš CQG, na dalšík kroku pak jen zadáš jméno + heslo. Posléze už se stačí jen přihlásit. Pamatuj na to že na každou registraci potřebuješ jiný email. Demo je tuším na 2 měsíce

Odesláno

davexon:
díky moc, už jsem tam.
chci se věnovat pozičnímu obchodování
ted mi zbývá nastavit indikátory a ještě přijít na to jak zadávat buy/seel a SL PT

zatím moc díky, na něco musím přijít sám.

Odesláno

davexon:

prosím mám otázku. to musím po každém spuštění stáhnout data??
nějak se mi zdá, že se tam nic neděje....-)) a navíc znovu a znovu musím nastavovat indikátory
sice se mně to zeptá jesti chci grafy uložit, ale nevím kde se ukládají...
kdy mi mohl někdo odpovědět bylo by fajn
díky

Odesláno

pdemel: Nauč se pracovat se svým software, je zde mnoho návodů jak na to, tak se nauč hledat. Ušetříš čas sobě i ostatním.

Co se týče indikátorů, musíš si uložit "Template".

Odesláno

Hezký den dámy a pánové,

používám NT, ale mohu pracovat jen s kontrakty ES, TF...
nedaří se mi spustit, nebo spíš najít futures komodit.
Chci je obchodovat (v budoucnu) a tak je bych rád backtesteval.

pokud bude někdo tak hodný, předem moc díky.

• Vytvořit...