Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 72
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

super clanek i ja i kdyz zacatecnik radsi zustanu byti naivnim optimistou, jsem moc rad, ze nesplnuji ani jeden bod tohoto clanku a jdu si pekne svou klidnou cestou za svym snem.

Odesláno

to je nádherný kontrast ... před pár hodinami jsem se podruhé dodíval na The Secret a našel tam zase nové zajímavé myšlenky a motivaci. Tolik negativismu najednou? ... no fuj, to není nic pro mě :D Hezký den

Odesláno

Je to tak, jak je napsáno. Mám kolem sebe lidi pozitivně naladěné a negativně naladěné a přesně vidím, kam se dostali a taky kam se dostat chtějí.. Ale taky bych řekl, že né každému je dáno do vínku být zrozen optimistou a jednat podle toho. Záleží na povaze, rodině, vlastnostech a otevřeností daného jedince, jeho zdraví a vůli něčeho dosáhnout a spoustu dalšího. Nicméně proč tomu trochu nepomoct. Takže, hezké ráno všem, udělejte si šálek dobrého espressa a mějte krásné ráno a přeji úspěšný start do nového týdne.. :)

Odesláno

Tomasi,

clanek nic moc! Ja sem vzdycky byl negativni a delegoval jsem odpovednost na druhe a je to super - presne jak pisete. Nemam zadny chyby, uspesni lidi sou arogantni a ja sem nedocenenej. A tech vasim 7 bodu - to jich nemohlo byt aspon 10? Hruza!

Zlomir

Odesláno

Tomas,

mam podozrenie ze si sa inspiroval na niektorych slovenkych internetovych forach :) Vacsina prispevkov splna tvoje body do bodky. Chvilu som sa snazil (v ramci nudy) prepasovat tam nejake pozitivne nazory a myslienku individualnej zodpovednosti, ale nema to zmysel, je to boj s veternymi mlynmi. Navyse ma tie nazory vzdy tak unavili a rozladili, ze som to uzavrel ako velmi negativnu skusenost a uz na ziadne "politicke" fora nechodim. Netreba riskovat infekciu...

Odesláno

[bold]yamato[/bold]

Ja nechodim na ziadne fora uz vobec, mam problem sa vobec s niekym sporit uz davno, okrem BBC a CNN si pozriem este sport, pretoze tam sa nestretavam s agresivitou. Agresivita v rozhovore, v nazoroch a vsade...a ta je dana rozdielnostou. Mozno niekto pozna knihu Takzvane zlo, kto by mal zaujem, je to vytah z vedeckej prace jedneho znameho etologia, sociobiologa. V tom case nanho padlo aj niekolko trestnych oznameni zato co zistil, napisal, zverejnil.
Kto rad cita, odporucam, ale mne sa to citalo velmi tazko. Ako vsetko asi : )

Odesláno

ja chodim este na odborne fora, kde sa diskutuju odborne temy k mojim hobby, ale aj tam clovek casto stretne nazory typu neda sa, nejde... Clovek nadhodi nejaky napad a precita si rozsiahlu diskusiu o tom, preco sa to neda. Vtipne na tom je, ze moje myslienky sa s odstupom casu stavaju realitou, takze to zrejme predsa len slo... Ale politicke fora, to je des, nevycerpatelna studnica blbej nalady :(

Odesláno

Tomáši,
přemýšlel jsem o tom, jak by bylo skvělé znát Vás osobně a pokecat si o všem možném.
Ale soudě podle článku, jistě jsme spolu už hovořili, a to asi před dvěma lety. To jsem měl názory přesně takové, jak popisujete :)
Teď se snažím přemýšlet jinak, už nějakou dobu, ale pořád cítím, že pod kůži se mi to ještě nedostalo. Stačilo si dát
úkol: týden si na nic nestěžovat. A mohu říct, je to nesmírně těžké. Pokud bych nechodil mezi lidi, tak by to ještě šlo, ale současný vymlouvačský trend má ještě hodně síly, a protitrendový pattern v myšlení mnohých je v nedohlednu.
Ale co bych to byl za budoucího úspěšného tradera, kdybych se jen tak vzdal, že? Děkuji za skvělé články.

Odesláno

vyborny clanok...

presne takto to vyzera ked sa clovek stretne s ludmi, ktori nemaju zaujem uplne ale uplne nic zmenit a este sa utapaju vo svojom negativizme. pre mna to bol najpozitivnejsi clanok za posledne obdobie a vela znamych som si v nom nasiel.
radsej sa s nimi prestavam stretavat aby som sa nenakazil :-D
tak obrnit sa a ideme dalej.... (tu)
Odesláno

Já jsem článek dočetl celý. A upřímě jsem se u něj zasmál. V pozitivním smyslu. A taky jsem si uvědomil, jak dobrou výmluvu jsem si našel, že jsem tento víkend nedělal vůbec nic z tradingu.
Ale na druhou stranu, asi jsem ten odpočinek od "grafů" už potřeboval, a taky jsem nemocnej... (že by zase dobrá výmluva? :) ... je to težký boj s těmi mými démony...).

• Vytvořit...