Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

25.den xxx PAPER xxx Denni Profit: -227$ xxx Celkovy Profit: +109$ xxx Aktualni DD: -422$ Dnesni den mi dal zabrat, ale jako exemplarni pripad, jak se to nema delat, to ma hodnotu;-)

16444

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim peepo,

mas mozna podobny pribeh jako ja a souhlasim, ze trocha skromnosti po prechodu na full time se da ustat a stoji to za tu pohodu a mnozstvi casu na trading a rekreacni, sportovni aktivity. Drzim palce do budoucna.

Jinak dnes jsem mel nekolik malo vstupu jak na trhu TF tak i CL. Z tech vyznamnejsich mohu uvect na trhu CL v 17.00 short a v 18.04 na prorazeni vyznamne s/r, na trhu TF ve 12.24 short. Dnes tedy v cernych cislech.

Preji pekny viken vsem.
romanrak

Odesláno

yamato mozno by si mohol mrknut na trimbroker.com (je to v slovencine, treba sa registrovat), spravy su sice s polhodinovym oneskorenim ale na to, aby si vedel aka je na trhoch nalada by to malo stacit, mne ako amaterovi viac zatial urcite netreba, aj tak by som nevedel co s tym..

neviete preco niektore vlastne prispevky idu editovat a niektore nie?

Odesláno

no ja som zatial mrkol na cnbc.com, zrejme to suvisi s prepadom hypotrhu v USA, ktory je miernejsi ako sa ocakavalo. Pre mna zatial ziadna pouzitelna korekcia od 16:50, co som pri kompe.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...