Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tomasi, no, na indexech 10 minut pred fundamentem nevstupuju. Ale od te doby, co jedu 3U, zjistuju, ze me tohle pravidlo vcelku obira o profity. Nejaky ten skluz pri vystupu bych uz ted zvladl. Zrovna dneska jsem premyslel, ze to budu delat zrovna tak jako ty.. Musim si to jeste trochu promyslet.

Od open je blbost. Tady jde o denni rozpeti, takze od L/H hlavnich obchodnich hodin.

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Diky Pavle. Ten posun na BE jsem zavedl ze stejneho duvodu. Reporty muzou nadelit pekne profity ale i hezky rychle vymest SL. Jeste se zeptam.... kdyz teda trh urazi cca 700 a vic USD tak ty uz tam vubec nelezes? Ani kdyz je nejaka vetsi korekce a je tam prostor k vyplneni swingu?

Odesláno

Dnes jsem si nakonec klikl do longu, ale rovnou si to sam okomentuju. Vstup az po ujeti trendu. Musim se co nejdriv vrhnout na analyzu backtestovych obchodu abych si tuto vec potvrdil. Diky za comment

16433

Odesláno

Berry, zdravím a gratuluji k Silver member :) mam zas trochu pauzu od LIVE a udelal jsem na 2´ten 3U co spominal Tomasc byl to SIM a mrknete kde mne to az vzalo do obchodu (byl tam příkaz BS), LIVE bych to ted ze zacatku urcite nedal. Ať se daří!

16434

Odesláno

Tomassc:

lezeš do trhu bez volume proti high dne, se kterým už mělo TF třikrát problém na tvém grafu, po tom co se udělalo.
Já koukám na ES, ale bude to podobné i na TF. ES má dnes to high na úrovni, kde včera byl průraz směrem dolů do toho velkého pádu. A dnes tato úroveň byla bráněna velkými prodejními objednávkami. Takže to bude chtít sakra volume aby to high padlo.

Ještě dovětek, když už chceš brát flipy, tak proč si nevzal ten megaflip na 880 kolem 17:10.

Odesláno

24. den xxx PAPER xxx Denni Profit: -38$ xxx Celkovy Profit: +336$ to Pavel K.: Jsem moc rad, ze se diskuze ucastni zkusenejsi traderi;-) Vim, ze jsi tady (a nejen Ty) psal, ze obchodovani, pokud trh jiz urazil vice nez x$ je na zvazenou a jsem rad za tuto informaci, nicmene pokud obchoduju na paper/live, tak potrebuju vedet, jak muj system+JA funguje.Zavadeni dalsich napadu do praxe bude chvili trvat, ale urcite to povazuju za velmi prospesne a budu rad za kazdou pripominku nejen od Tebe, ale od vsech diskutujicich;-)

16435

Odesláno

Tomassc+ostatni koho se to tyka:
na toto vlakno uz neprispivam ale sleduju ho a sleduju i TF a dneska me to uz fakt neda. K tem vstupum po ujeti xxx $ ... lordberry vam to uz pred tydnem psal a je to porad to same ... myslite si, ze to pojede porad UP/DWN, tak jak chcete vy?? Ten trh ma nejake denni limity a na ty musite napasovat vase vstupy a prizpusobit se mu. On se vam nepodridi.
napada me jedna pekna paralela: predstavte si, ze si koupite auto s nadrzi na 700 km a vyjedete na dovcu ... ujedete 250 km ... vse OK, 400km ... vse OK, 600 km ... no, ja osobne se teda koukam, kde dotankovat. Jinak se mi stane, ze auto skytne a ja budu v pr...i a pujdu pesky s kanystrem.
Lidi rikaj, ze v tradingu neexistujou zkratky ... ja vam dneska jednu poskytnu: sednete a seznamte se s trhem, jak vam to napsal berry a zacnete si povazovat komentu a doporuceni panu traderu, nez se jim to zaji. Pak to odnesou i ostatni, jelikoz se nebudou vyjadrovat uz vubec k nikomu a nicemu.
Doufam, ze ton tohoto prispevku vas dostatecne nakopne a treba sem date screen vasich poznani trhu (grafy viz berry).
... howg, domluvil jsem a vracim se na ropu
zdar
pajus
P.S. na skoleni financniku vam 100pro P&T rikali to same.

Odesláno

neco jsem si cetl o vikendu o 3U v knize od Edlera, brat průrazy na konci 3U nedoporucuje, vecsinou trh jede do strany, dnes? Navic VOL po 18,00 zdechlo a mrknete tady, jak vyjimky potvrzuji pravidlo ;)

16436

Odesláno

hmm, divam se samej FinWin :) dnes bylo dost důležitý zasadit cely vyvoj do kontextu (což mi teda chvili trvalo), trhem dost mávaly zprávy a reporty ze všech světových stran, v podstate trh dnes rotuje v ramci Initial Balance Extension (pro Market Profilisty) a nedivil bych se kdyby trh hezky otestoval LOD a pak se odrazil zpet. Přikládám obrazek s vyznačením nejduležitejsich pohybu trhu zpusobených fundamentem.

16437

Odesláno

Zdar pajus,
jak se vede na rope obchodujes jeste vecka? Kluky nech at obchoduji ,kdyz trh udela cca 10b, co kdyz jim neco utece,jo do shortu to by byla asi jina?
Ono i mne pomalu docvakuji nektere veci postupne, no snad to nekdy k profitabilnim obchodum tu skladanku doskladame.
Mnej se ať se Ti daří! Mrknu na ropu co tvoris,jestli tam prispivas ;)

Odesláno

VizMar, na jednu stranu je jasne, ze plan se musi dodrzovat, o tom zadna. Ale co tu tak koukam (a ja jsem delal to same jeste docela nedavno), tak tu dost lidi bere OP jako neco, co se zbacktestovalo, sepsalo a ted uz to jenom obchodovat a nijak s nim nehybat, aby to vsechno sedelo podle testu. Jenze pokud clovek obchoduje diskrecne, tak je dulezite (skoro bych rekl kriticky), aby si vsimal v trhu ruznych souvislosti a zapasovaval je postupne do systemu. Jen na zacatku je dost tezke rozpoznat, co je smerodatne a co ne, to uznavam. Ale vzdy se da udelat nejaky zbezny test, ktery napovi, jestli je dana vec uplna kravina nebo se ji vyplati zabyvat.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...