Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel K.
Pokud by to bylo tak jak říkáš, že je to +- tick za běžných situací ( vyjím samozřejmě potvrzuji pravidla), tak je to vpohodě, bal jsem se že to treba bude i 5 ticku, což by už znamenalo hodně velké ovlivnění strategie. ;)

Odesláno

tak celou dobu jsem byl LIVE že dnes konečne no po 17,50 jsem přepnul na SIM a nahodil, ryba zabrala díky brzké doby hamburgiády jsem při plus 230 zasekl a utekl , nemám totiž rybarskej lístek, PT 300 bych vyplnil. Tak že dnes +230 kapříků. at se daří!

15539

Odesláno

to pajus:
no to bylo z dlouhe chvile, tak pri tom chopiku co byl ze zacatku trochu vzdelavani místo hloupich vstupu, neuskodi
a zas jsme o neco chytrejsi i kdyz kdo vi kdy se k tomu dopracuji, ale dopracuji!!!
zdarec

Odesláno

tak ja dnes konec konečne jsem to nechal na LIVE vzal 110 USD a jdu se ženou na koncert Plíhala. Pajusi dnes jsem to vzal no ten vstup podle toho jak tikal trh jsem dal radši až nad Rh, škoda ale díky za ty dary, plan jsem dnes splnil na zivo, a sniper jeden vystrel ..... a dost. at se dari

15543

Odesláno

Pavel K.
vstup ne no vystup jo kdyz to nejde jak by melo a ted vidim ze bych skoncil na BE
a hlavne denni plan ze uz jsem prekonal ten blok a udelal to Live , nezlobim se a rad se necham poucit popripade poradit dekuji

Odesláno

Ja te nechci poucovat, jenom takhle nemuzes uvazovat nad dodrzovanim planu... :) Ty jsi zkratka udelal chybu a musis se z toho nejak poucit, jakmile si zvyknes takhle obchodovat, tak se tezko stanes profitabilni..

Odesláno

Ahoj traderi, muzu mezi vas?

Jedu SIM, TF 7 BR (prevazne woodies, bigV). Backtest 70% uspesnost, PT 200, SL 100.
Obchodnimu planu verim, ale problem mam v dnech, kdy neni trend, projevuje se moje chamtivost a ja vstupuji mimo plan.. vcera a dnes se to naramne projevilo, nechala jsem se vtahnout tema plazivyma svickama ve snaze neco urvat.

Mate tip, jak chamtivost zazdit?

PetraSR

Odesláno

Pavel K.:
tebe bych potreboval mit doma v roli "policajta" ... mas 100pro pravdu ... zrovna si sepisuju "Damoklovo desatero" pro dodrzovani planu, jelikoz jsem to dnes hned 2x porusil a zasek sekeru. Taky jsem tam mel trochu ty chamtivosti a nepozornosti (asi proto, ze zejtra prijede tchyne ??)
na zdar
pajus

Odesláno

Petra SR:
rek bych, ze tvoje diagnoza neni ani tak chamtivost jako disciplina a dodrzovani planu, s cimz se peru taky (+/- vsichni tady). Napsal jsem si to na papir pod pohruzkou nuceneho uklidu. Snad to zabere.
dnes od 17.00 jen koukam, plazi se mi to po EMA.
na zdar
pajus

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...