Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jasny, tak nejak jsem si to myslel. Je zajimavy, jak jsme se vydali kazdy uplne jinou cestou.. Hlavne, ze nam to obema jede! (tu)
Jo, ta ropa me dneska docela rozhodila, musel jsem se jit trochu projit, abych pravdu rekl. :)
Tak at se dari!

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tomassc,
zkus se zamyslet nad tím, co je taková úroveň ? je to nějaká cena, přes/pod kterou nejsou ochotni obchodníci momentálně jít, takže třeba cena podpořená vysokým horizonálním volume, popř první nebo včerejší poslední cena hlavních obchodních hodin ... 1 sekunda po půlnoci, navíc našeho času, zcela postrádá tuto logiku
z pohledu našeho času se US indexy obchodují 22:30-22:15, hlavní obchodní hodiny jsou pak 15:30-22:15

Odesláno

Majkll: s tými štatistikami máš pravdu. Nieje to len tak že štukám bezhlavo a myslím si že to bude všetko super. Už končím moju vzorku paper obchodov idem ich všetky porovnať a vyhodnotiť. Ja mám skorej teraz psychologický problém jednoducho zdá sa mi že všetko do čoho tuknem je zlé pozri moje obchody tento týždeň a aj dnešný. Idea je väčšinou dobrá no vždy mi dá trh cez hubu. Už som z toho fakt na dne. Prechod na live pravdepodobne odkladám čo ma strašne mrzí, pokiaľ sa nedostanem do psychyckej pohody i keď teraz tomu nič nenasvedčuje. Nerád píšem takéto príspevky ktoré vyzerajú že sa len stažujem ale ja to proste niekde napísať musím... Zdq: Vďaka za reakciu vážim si to s tým pozitívom si ma potešil no tých je teraz málo.. Situácia je taká ako som popísal tu vyššie.moja priorita je dostať sa tam kde som bol pred 3 týždnami. Stiahol som dáky orderflow ebook takže budem vedieť o čom hovoríš viac. hlavne je aby som cez prázniny začal live samozrejme len ak to bude rozumné a ak sa na to budem cítiť pretože teraz vy to bolo fiasko. Ešte dnešný obchod, tento týžden už 3 ktorý bol tesne vymetený a všetky by boli PT a môj DD by bol bohato naspäť. Hold keby bolo keby neexistuje takže späť do roboty a hladať stratený impulz. (td)

16382

Odesláno

iigis, nevyznam se v orderflow apod. Jen takove veci se stavaji. Koukni se na muj screen na rope vcera + na TF. Mne se tech "tesne" obchodu nakupilo jeste vic a navic v jeden den. I tohle k obchodovani patri.

Odesláno

Pavel:

Vďaka za reakciu:) kukol som ten screen no tak ten profit čo ti ušiel bol asi fajný. Vidíš aký som rozhodený ja a to je len sim neviem si predstaviť ako si sa musel cítiť. Teraz ku mne ja chápem, že toto je bežné a musím si na to zvyknúť ale nieje to ľahké keď sa to už tiahne 3 týždne. Ono to asi príde so skúsenostami ja čakám kým sa dostanem do psychyckej pohody a pôjdem live aby som vedel aké to je. Utešujem sa že je to stále lepšie ako keby má taktéto obdobie zaskočí v live bez toho aby som to poznal. a hlavne tým že smer odhadnem často dobre no potom príde buď be alebo SL.

Mimochodom sledujem tvoje obchody na rope klobúk dole! Na rope obchodovať so sadami kontraktov musí byť celkom adrenalín.

Odesláno

To iigis.

Trh to dnes otocil az na uplnom low vcerajsieho dna. Mozno kedy si tam mal aj tuto S/R do obchodu by si vstupil o cosi neskor. V reale je to vsak troska tazsie rozhodnut :) ... Vela sil dalej ...

DJ.

Odesláno

iigis:

1) když se koukneš na všechny svoje obchody, tak tam musíš prostě naprosto jasně vidět minimálně dvě velmi logické a jednoduché řešení, které můžou tvoje problémy vyřešit...a v obou případech jde o velmi drobnou úpravu plánu, která se týká timingu a vstupní ceny..

2) pozor pozor na to co říká Pavel K.! uplně vidím, jak tě to hned uchlácholilo, že ti někdo řekl, že to je normálka..ale prostě normálka to není..protože Pavel K. byť má taky série ztrát, tak vydělává poměrně konstantně z toho, co tu prezentuje..nevím, jestli by v situaci, kdy by třeba tři týdny neměl ani jeden ziskový obchod stále tvrdil, že to k tomu prostě patří a dál vlkidu obchodoval....tam jde o prostě o to, zhodnotit to objektivně, jestli je to běžná série ztrát, nebo je prostě něco špatně...a víc už k tomu psát nebudu, protože pokud ti to nedoklapne z tohohle, tak už těžko z něčeho dalšího..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...