Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

iigis, prosel.. :) Dulezity je tomu moc nepropadnout. Takove obdobi prijdou a bude jich vic. Zatim jsi jenom na paper, nazivo to bude zase jine. Pokud mas funkcni system, o kterem nepochybujes, ze ma vyhodu, tak si z toho nedelej hlavu..
Jinak s tim zachodem, uz jsem to musel napsat, protoze to sem tam vzdycky nekdo napise, ze nevzal signal, protoze byl na zachode. Ja vim, jak jsem si hledal sam pro sebe jednu dobu ruzne vymluvy, abych nevzal signaly. Take proto, ze jsem byl zrovna celkem rozhozeny a uz jsem zkratka nechtel dalsi ztratu.
Nerikam, ze je to i tvuj priklad, jen si na to vzdycky vzpomenu..

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

@iigis

Takuto chybu snad nabuduce nezopakujes.
Pozitivum dna mas ze si scratchoval obchod 2 a nebol to zbytocny SL.

Ale k stylu akym obchodujes, asi by to chcelo viac premyslat nad tym ze aka je moja obchodna myslienka a z toho urcenie SL ako urovne kde je jasne ze ta myslienka je nespravna, pripadne sledovat orderflow aktivitu a vediet v realnom case urcit silu rotacie.
Lebo ja na tom grafe vidim ze ten push k 2286 je slaby, a ze z hladiska aukcie je short zly az nad 2286,75 - lebo tam trh vstupuje do vcerajsieho balance ktore ho bude pritahovat, my naopak chceme zamietnutie tohto vstupu.
Cize si mal nie najlepsie umiestneny SL a vzdal si sa dalsieho reentry hoci trade idea bolo stale tam a long nemal stavu.

Co si pisal k targetom, je fakt ze styl akym obchodujes sa ide lahsie so sadou kontraktov ako s jednym kontraktom. Nedal si sem ziadne konkretne priklady kde si nechal profit na stole tak neviem poradit - mozno staci viac frontrunnovat vystupne urovne, sledovat reverznu aktivitu - agresivny orderflow proti tebe, absorbcia, tvorba balance ...

K stratam ma point majkll.

Odesláno

VizMar: to je k pos.... oba ty vstupy vid? Ale oba maji spolecny znak, podivej se co trh delal pred tim, nez si vstoupil. Uplne do oci to bije u toho druheho. Je tam vytah jako blazen nahoru a pak dve korekce vedle sebe. Trh odpociva a ty do nej vlezes. Od jednoho pana tradera jsem slysel zajimavou vetu. A to ze velci nakupuji na high a prodavaji na low v dennim ramci a vetsina verejnosti jde s nima. Ale oni na to maji ucty, takze si to muzou dovolit, navic vnimaji trh z uplne jineho pohledu. Kdezto verejnost nemuze. Jestli muzu neco poradit neco jednoducheho (probehlo to i tady), tak si udelej caru na open kazdeho dne a sleduj co trh na open dela. Je to hodne silny level pro zacatek dne. Ja se snazim vstoupit do trhu co nejdrive po open a nejlepe na otestovani open. Viz dnesni obchod na ES, prvni test jsem nestihnul, stihnul jsem az druhy. A i na TF trh 2x otestoval open, takze byla moznost 2x vstoupit do shortu. Tomassc: premarketu už bych si v té době moc nevšímal, protože už byl překonán, trh měl nové high, takže premarket už byl mrtvý. Majkll s tim vyvojem mas pravdu. Ale obcas je dobre neco napsat, aby to ostatnim pomohlo tu cestu zkratit. A to rychle prekonat tu fazi, kdy si myslim, ze si vezmu indikator, otestuji par krizeni a myslim si, ze budu ve vate. Bobr: i v cechach je vyborny zdroj MP, ale je to u konkurence, takze bez odkazu. A ve vlaknu Market profile jsou velmi hodnotne prispevky jednoho pana tradera od lonskeho rijna do letosniho unora a je to obrovska skola. te_o a o cem jinem to je? Vsechno je to o fair value a o statistickych principech na jakych trh funguje. Proste MP ti ukaze misto, kde je pravdepodobnost na tve strane.

16359

Odesláno

neviem ci ste zachytili, ale zajtra sa ma testovat novy system ip adries IPv6. V dosledku toho udajne moze byt trochu pomalsi internet (spadnut by vraj nemal :)) Ja osobne zrejme nebudem obchodovat, nechcem riskovat ze nestihnem zadat SL...

Odesláno

Zdravim tradeři, obchoduje dnes někdo na TF? Den před rolovánim kontraktu a máme tam pěkně zběsilý Range.
Pokud v tomhle uděl někdo nějaký obchod se smysluplnými důvody, tak to sem dejte a rád se počím.
Já dnes jen sleduju a do ničeho se nepouštím.
Zatím :)

Odesláno

iigis:

ale akoze idea dobra, z pohladu vyssieho TF tam bol jasny support na 2256.
Len prevedenie obchodu sa dalo lepsie, bud na prvykrat nakupit na supporte niekde v okoli 2256 - 2256,50 a vybrat pekny zisk, alebo nakupit tak ako si spravil, ale kedze je to vstup dalej od supportu treba vacsi SL.
Ono na 1m TF sa to tlacilo dole takze trh vacsinou testuje ci moze ist nizsie a snazi sa vybit tesne stopky, ako tvoj ...

Odesláno

kdyz se nemam ceho chytit, tak je to tick od high/low US seance. Ale kdyz je blizko nejaky level, tak posunu SL az za nej. Max. SL je 2 body. A dnes se to oboji spojilo, tick pod open byl silny level z premarketu a trh se tam hned po open odrazil. Takze dneska byl SL 5 ticku.
Ja jsem dneska nejaky roztekany, jeste k tomu rizeni. Neridim, bud ten level za kterym je schovany vydrzi nebo ne.

Jinak na tom CL dneska docela pech, ale jeste neni konec tydne, tak hodne zdaru.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...