Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen nazor k problemu "cena dosahla temer PT a nevyplnil se". Jednoduchy nastroj, ktery v pripade PT je dobre pouzitelny. U svice ktera je svim prupehem jiz blizko stanoveneho PT umistit SL pod jeji low. Nemuze se potom stat, ze otevreny profit v celkem slusne vysi skonci na BE. Samozrejme zavisi na jakych zakladech je PT staven a v jake vysi.
Pokud stanove PT neni nejak predimenzovane a ma nejaky zaklad, potom muze tato jednoducha pomucka pomoct.

Preji mnoho dobrych obchodu do budoucna.
romanrak

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tomassc:

ES, 30 min market profile jako hlavni, pak par dalsich jako vedlejsi, po prvnim uspesnem obchode koncim (takze vetsinou jeden, obcas 2, minimalne 3). Ano levely si znacim do excelu a pres indikator SRLevs (ktery mi udelala nejaka dobra duse tady na foru ve vlakne s NT), si je nahraji do grafu, takze je nemusim kreslit sam.

Jinak pokud by te zajimaly levely vice, tak doporucuji akci, ktera bude za 14 dni. Je to konkurence, takze o ni sem toho moc napsat nemuzu, ale budem tam trader, ktery bude predstavovat svuj skalpovaci system, ktery vychazi z levelu. Ale je to jednoduche, staci v grafu najit misto, kde se ty urovne prekryvaji a tam spekulovat na odraz. A druhy tech levelu jsou mnohe a z cim vetsiho casoveho ramce, tim lepsi.

Odesláno

Petra SR:
já je používám jako dodatečný filtr. Vždy potom záleží na mojom konkrétním posouzení, podle toho to taky vypadá :-) Pokud je tam nějaký markantní odraz od S/R tak neváhám. Na emách mi bytostně vadí, jak jsou pomalé. Ta 204ka se kolikrát nevotočí celej den a přitom trh nádherně trenduje. Většinou tedy dodržuji, ale vždy je místo pro zvážení :-)

yax:
Můžeš mě prosím navést na nějakou literaturu, ze které jsi ty sám čerpal při vytváření OS? Tvé názory mě celkem imponují, ale s něčím podobným jsem se (ať v knihách nebo tady na fin.cz) zatím nesetkal.
Tak nějak cítím, že bych se měl více věnovat grafu jako takovému a patterny využívat jen pro doladění vstupu.

Odesláno

gumaczek:

pro inspiraci:

www.mirusfutures.com/education/free_webinars/events/2011-06-02/market-profile-webinar-plan-your-trade-and-trade-your-plan

www.mirusfutures.com/education/free_webinars/events/2011-05-24/webinar-market-profile-trading-proper-use-profile-graph

Jinak v literatuře je jenom teorie, viz třeba knížky od Daltona. Ale praktickou aplikaci musíš najít sám. Zkratka je najít někoho, kdo to obchoduje a učit se od něho. Možnosti jsou jak v zahraničí, tak i u nás.

Odesláno

yax:
Díky za linky, to první video jsem zkoukl ihned, jak jsi ho sem dal :-)
Ale můj problém je s mluvenou angličtinou - vše, co je psáno je ok, ale jakmile je na pozadí graf a ten teacher mele a mele, jsem v pasti...

(admin edit: přečtěte si prosím pravidla diskuse - diskuse není seznamka)

Odesláno

to gumaczek: Ahoj, dej do googlu futurestrader71 . Verim ze vic uz skoro neni potreba.
Je to metoda tradingu ktera vyuziva hlavne Volume Profile a principy Market Auction. Ja se pilne snazim tohle naucit.

Odesláno

na nastěnce jsem si dnes přečetl několikkrát heslo v MÉ II.etapě vývoje tradera a to: STRACH JE NEPŘÍTEL ÚSPĚCHU 1.sim vstup, (aby ste nebyl někdo z toho špatnej) pokus o využiti S/R urovní 2. ostrej nevyplněn LIM vstup, chtěl jsem věčší slevu již po 10b , mam to smolku Ať se daří líp než mně!!! teď už to asi jen chopík?

16336

16337

Odesláno

Dnes +6,4USD :) Mate nekdo nejake zkusenosti s obchodovanim trojuhelniku? Nejakou dobu je sleduju ( viz. dnesni screen ) a casem chci zapojit do systemu, ale jestli ma nekdo nejaky zajimavy edge o ktery by se podelil budu rad. Diky

16339

Odesláno

Tomassc a VizMar,

poradim vam komu se neleni tomu se zeleni, knihy= teorie, net =co stranka to nazor, vemte si kluci aspon rok trh dozadu a skuste si 3u spravne vyznacovat v screenech a prijit na vlastni pravidla kdy to brat a kdy ne, treba hned po prurazu trend linky kdyz....., nebo po prurazu 3u vyckat 1.korekce a vstup atd.., nebo 3U na vyssim tf a vstup na nizsim tf pri .... variant bych rekl bude hafo tod muj nazor,rada.
Ať se daří kolegové!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...