Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dilinger:
haha, moc vtipné :-) Takže za tím vidíte fundamenty? Odkud toto všechno víte? Mohl byste mě prosím nasměrovat? Zatím jsem horlivým čtenářem knih a článků pánů T+P, trocha toho williamse apod. Ale toto širší pojetí mi zatím uniká.
Samozřejě jsem dnes koukal na forexfactory, ale jak říkáte - žádný vliv reportu na graf ceny jsem nevypozoroval. Popravdě netuším, jak by jej to mohlo ovlivnit...
Jsem jen greenhorn, toužící po vědění a začínám se ve světě grafů a komodit cítit taaaakhle maličký a bazradný.....

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

rogi:

nieje treba si davat budik. mrkni si toto sa to vola jteconews, maly add in pre nt7/6.5. mam to na vyzsom tf tam sa spravy zobrazuju aj odpocitavanie tam je. plus da sa nastavit priamo priamo v grafe vizualne aj cas pred reportom aj po reporte ie. taka vystraha aha ide report trebars 5 min pred atd..

je to zadara, mozete poslat donation

johnthom.blogspot.com/ (tu)

Odesláno

rogi:

jasne budik staci, ja len pre pohodlnost a ze s tym mam skusenosti.
este dodam moja celozivotna placena verze mi s tymto bezi cez 3/4 roka bez problemov, netreba sa bat skusit aj indikatory ktore su upravovane/spravene mimo NT7 team, samozrejme treba obozretnost.. ;)

Odesláno

Jake mate pravidlo na urcovani korekce - co pro Vas korekce je a co neni? Jedna se mi o to, abych spravne pocital, kolikata korekce je to v trendu viz. dnesni den!!! To yax,focus,Slaughter: clovek je nepoucitelny - reaguji na muj dnesni vstup na 5-tou korekci!!!:-)

16311

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...