Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jedeem, očekávám konec downtrendu a návrat minimálně ke včerejšímu high :-) teď se zdálo, že se udělá nádherý doublebottom, ale nakonec včerejší low trh proráží a jede dolů. naděluje 2/v a já jsem v obchodě :-)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jo bylo na 1´2v no CCI v přeprodané oblasti aspoň dle mne, po vzhlednutí denních indexů jsem si říkal že si asi dnes zashortuji, no jaksi jsem nic dle planu neobjevil a trh si valil down, možna eště par dní to potrvá, dle denních tf, co?

16286

Odesláno

já jedu 3 min TF, naprosto s tebou souhlasím ohledně downtrendu. Denní grafy mě taky přesvědčily :-) nicméně já jsem mezitím vyměkl, vystoupil na B/E. Vůbec se mi nelíbilo, co to tam trh mógluje :-)
Mno a teď jsem po vytvoření trendového DT a signálu 0/v zase v shortu :-) Krásnej vstup, ale jaksi asi vyčerpaný trh? hm?
já volume zatím nepoužívám, možná začnu. Btw. prosímtě co je to přeprodaná oblast a jak ji identifikuješ? Tipuju , že to má něco společného s koncem trendu?

Díky -)

Odesláno

Zdravim, dnes je to na TF opravdu silny pokles a z meho pohledu i v celkove cistem prubehu. Korekce na s/r a bary bez prekvapujcich nadprumernych pohybu. U mne byly dva vstupy a to short v 15.38 a druhy v 16.08 na pokracovani bear trendu. U druheho vstupu jsem byl vyrusen a tak nedodrazel bohuzel puvodni PT na 839.00 a vystoupil zbytecne drive na urovni 840.20 . Dalsi potencialni signaly jsem z duvodu predchoziho celkem vyrazneho pohybu jiz nebral.

Preji mnoho uspechu!
romanrak

Odesláno

Dnes, obchod v 16:26 jsem nevzal kvůli velkému SL. Byl jsem až v obchodě v 17:08, který měl pro mě poměrně nervozní průběh. Vystupoval jsem na BE - 1 (ve screenu je modrá šipečka). To znamemá - 14 usd včetně komisí. Obchod jsem se rozhdl posunout na BE kvůli chopu, který nastal. Pokud bych obchod neposouval, byl by můj PT 300 usd vyplněn. Posunutí nelituji další průběh trhu byl opravdu jako hod mincí. I když PT by samozřejmě potěšil. Obchod byl naživo. Radek

16289

Odesláno

Prikladam tedy jeste screenshot. Pri obchodovani pouzivam dva OS, na rope pouzivam obdobu Finwinu a pro dalsi trhy vyuzivam OS postaveny na zakladech Tripple Screen. Na rope jsem dnes nemel zadny obchod.

16290

Odesláno

kocista, tohle je pozdni vstup do trendu. Takove obchody ti nebudou dlouhodobe fungovat.. Zkratka a dobre vstupovat do trhu TF po nejakych 100 ticich pohybu bez jedine korekce je z dlouhodobeho pohledu sebevrazda. Psal to tu Slaughter i dalsi.
Vazne, zamyslete se lidi. Vidim to tu na spousta screenech.. Obdobi, kdy trh trenduje cely den, den za dnem, jsou hodne vzacna. To same obdobi zvysene volatility. Trh se vetsinou pohybuje od jednoho congestion k druhemu, ne ve stalych korekcich v jednom smeru. Vstupy na FW nemusi byt spatne, ale jde o to, abyste napr. pockali na obrat a pak na prvni nebo druhou korekci v nove definovanem trendu, ale ne brat 5.,6.,.. korekci!
Nechci nikoho poucovat, ale tohle jsou dobre minene rady. Take jsem se napred snazil nahanet trh..

Odesláno

Ahoj, tak já dnes nakonec +190 ale mohlo to být i lepší. U 1 a 4 obchodu se me nelibila vstupni svicka ale jinak vstupy vsechny ostatni podminky a potvrzeni splnovali. Zatim nevim jak v takovych pripadech postupovat, jestli davat duraz na potvrzeni a na vstupni svicku se divat podruzne ci naopak. Pokud nekdo resil neco podobneho budu rad za nazor. Diky

16291

Odesláno

to VizMar:
force index average pouzivam predevsim k nahledu na silu trhu a oslabeni sily trhu. Divergence na force a macd pomahaji urcit pravdepodobne vycerpani trendu. Vice je mozne nalezt i na vlakne tripple screen, pripadne v knihach Dr. Eldera nebo jeho dalsich publikovanych materialech.

romanrak

Odesláno

Pavle, děkuji za radu a máš pravdu. Tuhle podmínku mám taky. Trochu jsem s tím počítal, proto taky ručně posun na BE.
Mám to ale zbacktestované. A ono při RRR 1:3 to zas taková sebevražda není. Do trhů už nejaký čas koukám a myslím, že to jak se trhy od ledna hýbou je naprosto ukázkové. Před rokem bych nic takovýho nedělal, byla by to blbost. Nevím jestli se mnou budeš souhlasit, ale 2011 je zatím aspoň pro mě výborný, co se trendování týče. A co si tak matně vybavuju tvé příspěvky, rok, rok a půl staré, tak pro tebe taky.

Odesláno

to gumaczek:
1,jestli mas ninju normalne clik na ikonku indikators vyberes z nabidky Bar Timer,new a ok a mas ho tam
2, ja beru vse co je nad 100 a pod 100 u CCI jako prekoupenou,nebo preprodanou oblast viz finwin system a signal beru jen kdyz se vytvorí mezi 0 az 100, zalezi jak komu co vyhovuje a otestuje.
snad jsem pomohl, je vas novych tady jak mravencu.
A gumaczku hledej v aktual.vlaknech, tady takove veci jsou off ;)
Ať se daří,lidi!

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...