Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Trošku divergence mezi těmi křivkami :)

Paper a BT equity nemám... Dneska jsem měl jen jeden long hned po 15:52 na tom swingu.. Bohužel report ho nepodpořil, takže BE+1

Pak už dost padnul volume, tak jsem zůstal stranou.

Hezký víkend!

Berry

Odesláno

VizMar:

To 0/V okolo 16:40 bych bral (byl jsem na DAXu), protože:

- EMA dlouhodobě směřovaly obě nahoru, sice mírně, ale v "hezkém" úhlu - pravý opak Tvých předchozích vstupů
- vzniklo HL, které trh nedokázal 5 min prorazit dolů - dobrá šance, že půjde up
- RRR k HoD vycházelo velmi pozitivně

Ať se daří :)

Odesláno

Zdarec vsichni, tak jsem to dnes po.... a cíl 500 za mesic nevysel suma je +365 to je tak na 2-3 SL :-( doufam ze jste byli chytrejsi a jeli short. Jinak Krale Šumavy muzu doporucit, v patek prselo v sobotu mokro,blato a uz chapu proc se rika ze zeny maji porod a chlapi Krale Šumavy, kolo nechci tak mesic videt :) no Sumava byla pokorena. Ty 4 dni bez obchodovani bylo dnes znat. Ať se daří!

16273

Odesláno

Zdravim Rogi,

ja mel dnes vstup v 15.45 short, bohuzel byl zasazen jeste SL, novy short byl v 15.55 s vystup na 841.10. Tam jsem vybral zisk, namisto posunu SL, coz mne pozdeji mrzelo. V 16.58 jsem mel dalsi vstup short, kde jsem spekuloval na test dna, ten bohuzel skoncil na SL. Dnes tedy nula od nuly posla.
Jinak jsi to pocasi presne vychytal.

At se dari.
romanrak ;)

Odesláno

VizMar:

Letmý pohled na screen vypovídá o jediném: lezeš do trendu, až je dávno po něm. Co ty krásný 2V - zásadně rychle rozjetý EMA - korekce k EMA 34 - LH ... prostě všechno, co si můžeš přát, okolo 15:50, he? To bylo tak jasný, že to být víc ani nemůže.

Rogi:

Klobouk dolů, na to, jak krátce obchoduješ, skvělej výsledek. Ani nemluvím o tom, že tohle má málo kterej "instiucionální rádobytrader".

Zítra letím na dovolenou, přeju všem úspěšnej červen :) (tu)

Odesláno

To Rogi:

všiml jsem si, že když se cena pohybuje v chopu tak taky CCI krásně véčkuje a lítá po svém celém pásmu mezi +-200, ale Ty už určitě taky.

Proto tam má Woodie ještě barvičky na EMA34 jako chop indikátor a společně s EMA34 i LSMA25 barvičky jako SideWinder které mu ukazují kdy už to má to správné zrychlení a koneckonců na nule si zobrazuje i aby věděl kdy je hlavní cenový pivot (H+L+C/3) pod lajnou či nad lajnou LSMA25, protože podle toho se jede kanál.

Já si i LSMA25 čmárám do grafu.

Taky jsem si všiml, že když všichni chtějí tam, protože jsou v pozici, tak není nikdo kdo by to tam hnal a tak to valí naopak ... a naopak. Takže se vždycky musí někdo nachytat aby se to pohnulo.

Někdy cena jede podle indikátorů, někdy jedou indikátory podle ceny, někdy jede cena proti indikátorům a někdy jedou indikátory proti ceně, někdy to nejede vůbec a někdy to jede do. A obchoduj si v tom. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...