Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gratuluju k pěkným obchodům!

já dneska nedopadnul dobře.. šel jsem long v 15:56 na začátku té dlouhé svíce. byla tak dlouhá, že došlo k automatickému posunu SL a hned ta následná mě tudíž vyhodila - k tomu se skluzem 3 ticků.. pak to dost bolelo, koukat na ten obří long, co přišel.. dále už jsem long neobchodoval.

počkal jsem na korekci a v 17:40 jsem šel short..

jinak tenhle krásný týden jsem dost pokazil.. v úterý jsem odevzdal docela slušný balík (ve středu jsem neobchodoval) a pak jsem měl co dělat, abych to včera a dneska dostal zpátky... o víkendu si to musím pěkně projít a dát se psychicky do kupy, abych už tohle neopakoval..

tento měsíc mám úspěšnost pouze 50 %... zatímco v lednu to bylo 70 %.. a stará známá klasika - v lednu méně obchodů = vyšší zisk... v únoru více obchodů=menší zisk...

Odesláno

Neni to krasny, jak trh pekne vysiva??!! ... po odmlce kdy jsem pracoval na vstupu do nove formace prikladam muj dnesek ... diky Tet40 ... zaclenil jsem nejake tve detaily do svyho OP ... stale me chybi denni srovnani, jak to obchodujes ty. musim zapracovat na emocich - zbytecne nechavam v trhu penize pajus

15521

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...