Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Petra SR: live obchoduji již skoro 3 roky takže emoce se mnou moc nemávají. Tento obchod byl jako ty předtím: analýza trhu, vyhledání potencionálního výstupu a timing vstupu. Po vstupu zadání SL a PT jsem trh jen občas sledoval- tak jako dříve. To že mu to k targetu trvalo přes noc není nic neobvyklé, buď bude PT nebo TSL. Samozřejmě že mám radost z dobrého obchodu, protože takový obchod se nepodaří každý den.
Ať se daří
Pavel

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Majkll:

S tykaním nieje žiadny problém. Určite by som sa rád porozprával aj o trošku iných spôsoboch obchodovania a myslím že práve v supply/demand vlákne to bude ideálne. teda tam idem niečo napísať k tým tvojím nasledujúcim "úvaham".

Odesláno

Dnes jsem měl podle systému jeden vstup na RH v 16.22, bohužel po vytvoření RH úsečka padla tak rychle, že už mě nebyl můj zadaný příkaz přijatý. Po takovém shortu, který byl teď už bez vstupu.

15982

Odesláno

Ja dneska taky koncim. Pro mne bez vstupu. V 16:30 jsem mela nutkani jit do shortu, ale vstup by byl s vyssim SL, jiz to bylo dal od EMA a to jsem si jako zelenac nechtela dovolit. Tak pak uz jsem tomu pohybu mohla jen zamavat :D
Ostrileni urcite profitovali (tu)

Odesláno

v 16:33 short - stopkou bez skluzu. brzy jsem posunul SL a byl jsem za 2 minuty venku. Pak ještě to samý 2x.. Jsem očekával prudší propady a ono pořád nic. vždycky to urazilo akorát tolik, abych posunul na BE - přišel maličký pull back co mě vyrazil a pak to zase poskočilo dolů.. takže místo jednoho plného PT za 250 jsem skončil na +40 čistýho

Odesláno

Slaughter: Hezky (tu) A pak ze finwin nefunguje!
Jinak, obdivuju vsechny, co u PA vidi trojuhelniky na spravnych mistech.. ja je totiz vidim vsude..
Je nejaka literatura, co popisuje 3U? Zaobira se tim Ross? Nasla jsem to jen tady v diskuzich...

Odesláno

Petra:

FinWin obchoduju 3 roky, funguje, ale na moje gusto je až příliš diskréční - nicméně má svoje dny, jako třeba dneska.

Ad 3U: ony taky skoro všude jsou, jen vybrat ty správný. Já je mám zatím jen nasledovaný z vlákna "Joe Ross" a myslím ještě Price Action - tam jich je habaděj. Napiš tam, určitě Ti někdo daleko fundovanější v PA poradí - jí to zatím jen sleduju a učím se.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...