Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes zas bez obchodu :-( signál byl v 17,16 no vycházel věčší SL, tak jsem to nechal plavat lítalo to furt přes EMY a 3 vrcholy na stejny ceně.

jinak data u IB bez problémů

pěkný víkend!!

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

rogi: myslel jsem, ze vezmes hned po otevreni short jako predevcirem (logika by byla stejna) ... ja vzal po prorazu Rh v 15.38 a krasne to jelo po trend lince ... tento tyden se musim pochvalit (i kdyz tam nejaky kopance byly=poruseny plan), tak jsem v dobrym ++ a snad jsem se poucil z min tydne zdar pajus

15873

Odesláno

Díky za feedback.
Tak už jsem přišel v čem byl problém. Včera probíhala nějaká oprava u poskytovatele internetu. Net běžel jen prý z nějakého záložního zdroje a rychlos byla kolem 100 Kb/s, takže si myslím, že v tom byl problém.
Spíš mě naštvalo, že o tom poskytovatel nedal nikde vědět dopředu !

Z tohoto problému jsem vyvodil, že by bylo dobré mít na ploše zobrazený nějaký prográmek, který bude sledovat aktuální rychlost připojení a při případných poklesech se hned vyhnout obchodovaní a řešit to s poskytovatelem internetu....

Problém je, že nemůžu žádný takový prográm nalézt, který by šel na Windows7 .... Nemáte někdo nějaké tipy?
( snad to není moc offtopic, ale myslím, že vhodnější vlakno bych nenašel ... )

Odesláno

Pajusi chci se zeptat:
v předchozím screenu máš dvě ztráty, jednu -190$ a druhou -170$ a v tom aktuálním píšeš že jsi nevzal obchod kde by byl SL 130$ s tím že je to moc. Vyhodnocuješ max. výši SL podle něčeho konkrétního? Napadá mě volatilita, bo rozpětí premarketu...
Díky za odpověd

Odesláno

Tomassc:
ahoj ... ne, nevyhodnocuju, zatim mam celkem jednoduche pravidlo a to je max vyse SL ... tech -190 a -170 je net ztrata na 2 kontr ... naopak SL 130 je na 1 k. (pro 2 k. by to bylo 260 a to uz nechci neriskovat) ... myslels, ze to bude sofistikovanejsi vysvetleni, co??
zdar
pajus

Odesláno

pajus kucera:

ani ne :) , jenom jsem si nevsiml ze tam byly 2 kontrakty. SL mas podle MAE/MFE nebo nejak logicky pod swing ap..
Ja se snazim davat SL pod swing a vychazi me prumerne na 95 USD... TF1min

Odesláno

Pavel K.

neobchoduju fulltime. Ještě studuju. Posílám si měsíčně do $1000

Začalo to padat už v 9 ráno a v těch 15:00 to spadlo jako blesk z čistého nebe :) Dle mého si banky chystají prostor pro nákupy za levno

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...