Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

rogi:
jo, DAX mam na jednom uctu u IB. Ten mam v EUR ale zatim nevim, jak IB pocita prevod na USD ... zatim to ale aktualni neni :-))
... ja dnes koncim na -234 - dopol jsem nakonec mel +107 (taky jsem uz ale byl -240) ale na TF jsem to pohnojil
zradil me flip v 16.13 na 837.2
zdar
pajus

Odesláno

počky počky pajusi, mám tomu rozumět, že pro TF i DAX máš jeden účet v EUR?
Jinak ja dnes bez signálu, no zkoušel jsem co je to scalpování , graf plný červených a modrých trojuhelníčků a ztráta jak Brno, no mám to za sebou to bude asi zas o něčem jiném. :)

Ať se daří!

Odesláno

rogi:
vlastne, nevim presne, kam smeroval tvuj dotaz ohledne DAX ... ja mam u IB jeden ucet a predplaceny ruzny data, vcetne DAXu
... zjistuju, ze obchodovat 3 hod dopol na DAX a cca3 hod odpol na TF/DAX je dost narocny na hlavu. Co rano jsem schopnej rychle a vcelku i dobre provest, tak odpol to spis stoji za ... navic, kdyz si dam nas pozdni obed, tak u toho usinam a delam pak kraviny. Asi by to chtelo odpol zdravotni siestu jako to maj spanele.
zdar
pajus

Odesláno

rogi:
uz asi vim, co myslis ... prej je mozny mit jeden ucet napr. v EUR a obchodovat i TF i DAX ... nevim to uplne presne ale oni si to snad nejakym zpusobem prevadej (ted ale fakt nevim presne) ... az bude aktualni jit live, tak to jeste nejakou dobu potrva ... kdyz tak se na to optej.
zdar
pajus

Odesláno

Nagini: srdecny pozdrav do Malaciek, samozrejme drzime tiez palce ;) PetraSR: bohuzial to znamienko je tam spravne.. zo zaciatku som isiel z dlhodobeho hladiska pomalicky pomaly do minusu, takze momentalne je ciel dostat paper na nulu.. v praci som dal vypoved, od novembra nerobim, mam este iny prijem aj ked nic moc.. este vydrz, je to len docasne !! ;) co sa trhov tyka, takto som to dnes nejak videl, ale obchod ziadny, jednotlive timeframe sa dost rozchadzali v nazoroch (td) Slavo

15739

Odesláno

to pajus:
díky, pravě to jsem myslel , kluci finančníci doporučují 2 účty, myslel jsem že to valíš live a zajímali mně zkušenosti z praxe zda je to nějaký problém, vím ža tam to jaksi přepočitávají atd. ale dík za reakci ;) hezkej večer.

Odesláno

Slavo: Ty jo by som strasne rada s tebou pokecat nejak normalne, skoda, ze nejde vymenit email alebo daco take.. hlavne o tom, ako sa zije potom, ako si dal vypoved.. Tu sa na to nechcem vypytovat..
Si tiez vravim, ze este musim nejaky mesiac vydrzat, ale skoro kazdy den zvieram v ruke vypoved s nutkanim ju podpisat..

Odesláno

PetraSR:
no co, hlavne treba ostat v pohybe inak zlenivies.. a druha vec, nepatrim zrovna k rannym lastovickam, takze som rad ze mam nieco, co ma nuti rano vstat z postele aspon par krat do tyzdna,, inak by som mal vstavanie / zaspavanie asi uplne hore nohami.. snad na nejakom e-mini kurze :)

all:
rad by som sa vas opytal na vyuzivanie / nevyuzivanie pre-market data v grafoch.. Woodie vraj nedoporucuje vyuzivat pre-marketu, narazil som este aj na ine clanky, ktore sa s tym stotoznuju.. na druhej strane, problem je potom s gapmi a s klzavymi priemermi, nakolko bez pre-marketu a s gapom moze byt trh napr. nad EMA, s pre-marketom naopak pod, co dava uplne iny pohlad na tu istu situaciu.. rad by som mal v tomto jasno,, velke diky za kazdy nazor

Slavo

Odesláno

@Slavo:
přesně z důvodu rozjetých CCI po gapu jsem přešel na graf zobrazující i premarket. Jelikož občas tvá dost dlouho než se CCI srovnaj s aktuální hodnotou trhu a tak ti může utéct nějaký signál nebo ti to dá falešný signál. A také dost často trh kopíruje S/R které vznikly právě v premarketu.

Toť můj názor ;)

Jinak Já dnes měl jeden obchod a to končící na SL. Vše bylo podle OP ale dav chtěl neco jiného :o)

Koukám že pokud edituju příspěvěk tak již nemam možnost přiložit obrázek tak ten dám hned do dalšího příspěvku.

Odesláno

to: Fid

jasnačka, držím palečky, ať první dnešní live trades psychicky zvládneš vpohodě
napiš, jak to dopadlo

dle mých paper obchodů vypadaly zrovna pátky jako nejprofitabilnější dny v týdnu :-)

AŤ SE DAŘÍ!

Odesláno

Slavo
Použij svoji hlavu a své bactasty to by ti mělo dát odpověď na tvoji otázku. To že ti tady někdo řekne ano premarket je super je sice fajn tak možná ušetříš pár týdnů a budeš moci dřív odevzdat peníze ostatním. Jiný důvod nevidím. Protože jinak si po vstupu, obzvlášť jestli skončí na SL, budeš říkat hmm a kdybych použil ten druhej způsob nedopadlo by to líp? A při příštím vstupu si už třeba neklikneš, protože tě přepadne strach a profit bude pryč a to tě nejspíš pohřbí ještě víc.
Už od počátku je dobré navyknout si na pár věcí, pokud chceš uspět a jedna z nejhlavnějších je být velmi opatrný v tom co ostatní píšou a vše si prověřit a věřit hlavně sám sobě a svým údajům. Nikdy nevíš co koho vede k tomu co píše.
Tím jsem se nechtěl nikoho zde dotknout.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...