Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec trderi a ky, dnes jsem obchodoval na 2x musel jsem neco vyrizovat, doběhl jsem k PC a signal, no zmatky misto sell buy po chvilce revers - (az mi to doslo, proc cerveny cisla kdyz trh jede mim smerem :) ) , trh se vratil a BE pak stejna cena a tak spravne sell. Na ostro bych to asi takhle neudelal. Takze dle planu nejsem se sebou spokojen. Navíc jsem dnes posunul PT co taky delam jen vyjimecne neco jak pise MERKUR1 ma logiku no ale musi se to umet ja viz screen jak jsem to zmatkovani zobchodoval. Je co pilovat a hlavne po prichodu k PC klídééék. Jinak k teme vstupů -ja jsem ve stadiu -ze mi na vstupech hodne zalezi a tak maturuju :)

15610

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

rogi: tam kde jsi to nevzal ty (14.40) jsem to vzal ja ale s uplne samejma pocitama (moc rychle po open) ... nemam z toho ale ten nejlepsi pocit ... navic me trh pri PT vyplnil o +50 !! ... pak to nevysivalo moc pekne az do 15.50 a po kolapsu jsem se na to uz vyprd zdar pajus

15612

Odesláno

to pajus :
no ten signal 2v 15,01 lákal taky a navíc po prvním překřížení EM no jak píšeš předchozí bar divnej a ja jsem to nebral kvůli blízkemu HOD, ten co jsem vzal v 16,39 mi eště nahraval něco jako trend DT ale to teď tak neberu v potaz.
zdarec

Odesláno

PetraSR: Peta prikladam graf, mal som ten isty problem s datami, naskocili mi az okolo piatej poobede.. je to vsak RB 12, na prvom obrazku je zachytena aj SL zo vcera, ked som cakal na prerazenie, co sa nakoniec ukazalo ako nie moc dobry napad.. co narobime Slavo

15613

15614

Odesláno

novafashion: Prečo by preboha amíci ničili japonsko? Zrútenie japonskej ekonomiky ohrozuje svetové trhy a teda aj ekonomiku USA, nehovoriac o radiácii, ktorá okrem Japonska ako prvé ohrozí USA. To by skôr poslali tie watty na Kubu alebo Kolumbiu... a o úkazoch v atmosfére pred zemetrasením sú záznamy z čias pred Kristom.
Srry za o.t. Po prečítaní zmazať :)

Odesláno

Zdarec lidi, dnes jsem již skončil dle plánu 2 ztátové obchody a stopstav. :S Mám pocit že jsem proto udělal co jsem mohl, no prostě to dnes nevyšlo. Jak jsem vstupy vyhodnocoval od 30´přes 5´až k 1´. Dík za reakci co jsem potentoval.

15619

15620

15621

Odesláno

To @Slavo:Diky moc, ze si to tu hodil. Ako sa dari dnes? Ja nic, uz treti den na to len cumim a nejak sa nechytam, rsp. priebeh grafov moc nepraje mojim vstupom. Dnes sa teda kukam priebezne aj na ine timeframe, mam tu 1minutovku, 2minutovku a 12RB. Asi to o vikendu otestujem na tom 12rb, lebo by sa mi tam vyfiltrovalo dost slabych vstupov...

To Rogi: Doted jsem tve vstupy jakztakz chapala, ale dnes na ty tve grafy cumim jak puk a nejdou mi do hlavy ty vstupy :)

Odesláno

zdar rogi:
me asi zastavil ten nedokonalej DB (14.45-14.50) a dal jsem uz videl up-swingy s HH a HL a trojuhelnik ... ani v 15.25 jsem to nevzal (omez PT) no a pak uz nic ... vzdyt vidis, kam to dnes speje
... vecer dam screen
zdar
pajus

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...