Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

akoze nic proti ale vam tie grafy nejak divne lezu u mna to ide vzdy doprava, takze budem spekulatovat hlavne v tomto smere.. to by este bolo aby som rozmyslal aj nad hore dole do strany

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

@Slavo napsal:
este taka otazocka co som tam dnes okrem ineho videl.. skusal to 15:45 niekto do longu? s live by som sa na to ani vo sne neodvazil ale bolo tam dost veci ktore ma utvrdzovali o longu: premarket vykazoval znamky longu (stupajuci 3U - volume tf), uzavretie GAPu, stupajuce volume na 1min tf, vykreslenie usecky na 1min tf a na 3min napriek medvedej sviecke bola cumulative delta vyrazne kladna

Já jsem vstoupil v TF v 15,52 long na 658,4 a vystoupil na 665,7.

Dillinger napsal:
sakra, kdo tam postavil ty schody až do nebe?!!! :D Teda to je výtah, teď tu máme zase pro změnu risk on, a to Ben vlastně nijak zvlášť trhům nepomohl, spíš jej zklamal. A i přesto bum bác!!
Naskočil jsem na TFku do longu ve 21.h na 650,6 a podržel do 661,7, vypadalo to už na vyčerpání a pokus o korekci. Po tom pohybu do strany přišla další pěkná příležitost long, na to ve 21:45 na 665,8 po průrazu swingu. Podržel jsem "jen" do 680,3!!Posun nahoru se mezitím dostal ještě o dalších 15 bodíků.

Na tyto schody jsem dost dlouho čekal, udělal jsem řadu vstupů, které nevyšly, ale vzhledem k přitahování SL jsem kromě krmení brokera měl jen minimální ztráty. Po půl desáté jsem konečně naskočil správně a svezl se výtahem hezkých 16 bodů nahoru až ke korekci v 21.48.
Volatilita byla opravdu divoká, paterny ani moc nefungovaly, orientoval jsem se spíš porovnáváním trhů.

Odesláno

Tak jak to dnes vidite na TFku? ATR vypada o poznani klidneji nez vcera ve stejnou dobu - je cca polovicni, stejne jako volume. Nejsou taky planovany zadne vyznamnejsi reporty - az v 8 je monthly budget. A TFko se uz cca 3 hodiny velmi "disciplinovane" drzi v klesajicim kanalu.
Uvidime, jak to bude vypadat po open, ale volatilita je pro me a muj OS dnes zatim prijatelna..

Odesláno

ten 15:42 som tam tiez videl, tiez ma napadlo ze majkl ma uz jeden obchod za sebou :) ja tieto obchody zatial nemam v plane tak len som si povedal kolko by som ukrojil keby delo bolo medved a podobne..

moc sa mu teda dnes nechce

Odesláno

Rogi, ja to videl taky, ale sel jsem uz pred prurazem, kde muj SL nestacil. Vstupoval jsem v 15:41 na 673,2 a SL 10 ticku. Pak jeste jeden vstup long v 15:56 na 675,9 - BE. Ted uz ale koncim.
Jinak jsem si dneska koupil dovcu, takze znovu obchodovat budu az 29.8. Pekne si tu zvysenou volatilitu uzijte, ja jedu za teplem. Leto tu je vazne hnus.. :)

Odesláno

to Pavel K.

to je fakt tak si to uzi, ted jsem sel jeste v 16,21 za 667,8 short SL -150 :( a taky jen budu sledovat, nevidim zadny fundamenty, tak to asi pujde do strany.
At se dari

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...