Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dillinger:
tak to vysvetluje vela :) RB15 su fajn, momentalne ich planujem pouzivat pre vystup pri jednom type obchodov namiesto povodnych RB12, ktorym tato dzungla zrovna moc nevonia

tak nech sa dari

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojte všetci,

Dnes sa mi stala zvláštna vec. Pri pokuse obchodovať po 16:00 hod. sa mi v platforme IB objavil "Bulletin", kde stálo že po 16:00 hod. trh NYBOT neberie žiadne príkazy.
Má niekto podobnú skúsenosť ?!?!?!?

Stano :( :S :(

Odesláno

abc1:

V 16.13. jsem lezl do obchodu na TF přes IB a vše bez problémů. Žádného bulletinu jsem si nevšimnul.

Zkus se zeptat na podpoře, mě se nic podobného u IB ještě nestalo a účet u nich mám několik let.

Odesláno

IBčko nám zvedlo margin na dvojnasobek u TF, a to je nemilé. Na to momentálně nemám a musím přestat obchodovat.
Jak dlouho to muže trvat? Doufám že jen tento měsíc.

Odesláno

miking Napsal:
-------------------------------------------------------
> IBčko nám zvedlo margin na dvojnasobek u TF, a to
> je nemilé. Na to momentálně nemám a musím přestat
> obchodovat.
> Jak dlouho to muže trvat? Doufám že jen tento
> měsíc.

...ouha, i takhle se dá obchodovat na volném trhu, ovlivňování ceny patřičnou manipulací a tím uměle ceny přiskrtit :(
Jsem zvědavej, kam až jsou ochotni posouvat margin na zlato?! :D

Odesláno

Zdravím všechny, jedu už druhý den sim a jen se učím. Stále je to na mě moc divoký.
Dnes mi to šlo, ale na LIVE by to nebylo. Je to moc drahý a SL vysoký, což si nemohu dovolit.
Má někdo zkušenost, jak dlouho to může ještě trvat?
:S

Odesláno

sakra, kdo tam postavil ty schody až do nebe?!!! :D Teda to je výtah, teď tu máme zase pro změnu risk on, a to Ben vlastně nijak zvlášť trhům nepomohl, spíš jej zklamal. A i přesto bum bác!!
Naskočil jsem na TFku do longu ve 21.h na 650,6 a podržel do 661,7, vypadalo to už na vyčerpání a pokus o korekci. Po tom pohybu do strany přišla další pěkná příležitost long, na to ve 21:45 na 665,8 po průrazu swingu. Podržel jsem "jen" do 680,3!!Posun nahoru se mezitím dostal ještě o dalších 15 bodíků. Spadlo to během posledních několika dnů až moc dolů, teď si to nejspíš začíná spousta lidí uvědomovat a opět se jde nakupovat. Nebo že by jen pauzička před dalším prodejem?! :D

Odesláno

ježišmarja, panika!!!!!!!!!! trh poskočil nahoru!! býci přebírají kontrolu!!! rychle long!!!!! prodat barák a všechny prachy long!!! a co když to zitra poskočí dolů??? hmmmmm...tak další panikaaaaaaaaaaaaaaaa!!! prodat babičku aj sousedy a všechny prachy short!!! je to strašně naplňující takhle koumat, co se bude dít:-OOOOO poďme o tom hodiny debatovat..!!

já osobně si teda myslím, že to půjde buď nahoru, dolů, nebo do strany..teda aspoň zitra..pozitří to může jít pro změnu dolů, nahoru, nebo možná do strany.....co si myslí ostatní??:slint:

a kdy to už skončí?? já osobně si teda myslím, že zitra, pozitří, popozitří, za týden, za dva týdny, za tři týdny, za půl roku, za rok, nebo možná nikdy...co ostatní???

no už musím běžet zase zpátky k TV na zprávy, abych byl v obraze a nasával tu paniku z první ruky..jenom moc nestíhám číst všechny články na internetu, na fórech, v novinách a ještě se u toho dívat na televizi a poslouchat rádio....no každopádně jakmile se ve zprávách na ČT24 objeví, že investoři začínají ve velkém prodávat nebo nakupovat a trh zachvacuje horečka, jsem připravený okamžitě vpadnout do trhu se vším co mám...sem z toho celý uplně rozpálený..fffff....

davový příslušník

--no ještě že máme ty fóra na ventilaci všech těchhle sr***k..jinak by někomu z toho všeho nadržení taky mohla vybuchnout hlava..

Odesláno

ale proč ne, troška ironie na konci dne nikdy neuškodí :D
Vlastně jsem ani přesně nesledoval, co vše se dostalo z úst Benovi, hlídal jsem si jen ten základ,což bohatě stačilo. Bylo jasný, že dnes večer se čekalo hlavně na to, co z něj vyleze a kterým směrem se to zlomí, což se taky makonec stalo. Žádné další zdroje kdoví jaké pofiderní kategorie se zavádějícím obsahem jsem nezmínil, jen jsem si dovolil svými slovy komentovat ten pohyb vzhůru ;) Já jsem pro změnu spíš trendový příslušník, což se s tebou, davovým příslušníkem, vlastně zase až tolik lišit nemusí :D (dva lidi s jedním konktraktem trend určitě nevytvoří, k tomu je potřeba dav lidí nebo nějakého velkého hráče. Dav není rozhodně něco na trhu špatného).
Jinak jak píšeš, vývoj ceny na trhu je velice pestrá věc a scénářů existuje hned několik. Cílem obchodníka je zvolit ten správný a využít jeho potenciál.

Odesláno

vtipna vec ze vcerejska:
Trhy reagovaly na snizeni kreditniho ratingu AAA a na Burze cennych papiru Praha se to projevilo 20% propadem akcii AAA auto :) Taky to nekoho pobavilo?

Odesláno

Kingie Napsal:
-------------------------------------------------------
> vtipna vec ze vcerejska:
> Trhy reagovaly na snizeni kreditniho ratingu AAA a
> na Burze cennych papiru Praha se to projevilo 20%
> propadem akcii AAA auto Taky to nekoho pobavilo?

jj, nejvíc určitě ty lidi, co nakoupili jejich akcie před tím pádem :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...