Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak dnes 3 obchody na demu, 2x zisk, 1x ztrata, celkem +370$. Schvalne jsem pouzil trade management (SL/PT, posuny, atd.) podle meho standardniho nastaveni, ale tak jak je TFko ted volatilni me to vyhazovalo uplne nahodne na "sumu". Jen jsem si potvrdil, ze je treba se drzet dale, alespon dokud se prumerne volume nedostane na svych obvyklych 600-800/min

Odesláno

ale skusa to kamosko skusa, je to pasak.. som zvedavy dokedy mu to vydrzi kym sa zosype, ale je pravda ze uz premarket vykazoval znamky longu

yamato:
tiez som rozmyslal nad nizsim tf, nakolko tam pri momentalnej situacii vidno "formaciu vo vnutri formacie", viacmenej signaly dostavam s nezmenenym systemom bez nutnosti navysovat stopky takze s tym nechcem moc experimentovat.. co som vsak sledoval nizsi tf, vychadzaju mi tam obcas dokonca vyssie stopky ako s beznym OP

btw, ak sa smiem opytat, preco prave yamato.. nic za tym nehladaj len ma to napadlo v suvislosti s filmom co som min. tyzden pozeral.. ze space battleship yamato :)

Odesláno

este taka otazocka co som tam dnes okrem ineho videl.. skusal to 15:45 niekto do longu? s live by som sa na to ani vo sne neodvazil ale bolo tam dost veci ktore ma utvrdzovali o longu: premarket vykazoval znamky longu (stupajuci 3U - volume tf), uzavretie GAPu, stupajuce volume na 1min tf, vykreslenie usecky na 1min tf a na 3min napriek medvedej sviecke bola cumulative delta vyrazne kladna

Odesláno

Slavo, yamato preto, ze ma to napadlo ked som si vymyslal nick :) tiez som to asi dakde pocul, nijaku hlbsiu filozofiu za tym nehladaj :)

Zahram sa na hrdeho vlastnika krystalovej gule: Ten long je asi kvoli dnesnemu vyhlaseniu FOMC. Byci naskakuju do pozicii v ocakavani nejakeho zasadneho spasitelskeho kroku FEDu. FED sa zrejme len trochu pobije do prs a inak neurobi nic, takze po FOMC bude zase vypredaj. Moj skromny odhad :)

Odesláno

Marxtone Napsal:
-------------------------------------------------------
> ..ještě sem hodím 2 screeny ze soudku PA, možná to
> někomu otevře oči, jak dobré je využívat vysokých
> TF na predikci pohybu ceny i v panice. Pak už je
> to samozřejmě otázka citu pro určování trendlines
> a jak má obchodník šikovné ruce při jejich
> zakreslování a záleží samozřejmě i na velikosti a
> rozlišení pracovních panelů.

Ahoj Marxtone,
ty TD z delšího timeframe tam máš zakreslené předem a tam kde se ti v ten daný okamžik protínají s cenou vstupuješ a spekuluješ na odraz od nich, opravdu to v reálu stíháš, jedno jestli v live a nebo paper?! ;)
Ono to totiž vypadá pěkně, když je už vykreslená i ta pravá strana, smysluplná TD se do ní vkresleje jedna báseň! :)Ale jestli to fakt dáváš, tak ti tleskám a držím palce do dalších obchodů (tu)

Odesláno

Tak ja se dneska poprve po te zvysene volatilite dokopal do live. Potreboval jsem trochu nasat tyhle pohyby a vymyslet nejaky rozumny trade management. Takze vstupuju se SL 100 a PT proprvni pulhodinu 1000 a druhou 500 na kontrakt. Posuny SL podle swingu, pod/nad - klasika, ale ne + 1 tick, ale 5. Na BE - velice rychle. :)
Dneska jsem mel na TF 2 obchody.
15:32 na 667,4 short - vystup 657,4
16:26 na 667,6 long - vystup 672,6

Slo ale udelat jeste vic peknych vstupu, napr. 15:39 short na role reversalu a 15:51 long - 123 na silne SR z premarketu. Ale chce to vice zkusenosti. S takto divokym trhem nemam live prakticky zadne zkusenosti.. Kdyby trhy takhle blaznily porad, tak bych si ale asi zvykl. Pro muj styl obchodovani je to vcelku idealni.

Odesláno

@Slavo Napsal:
> este taka otazocka co som tam dnes okrem ineho
> videl.. skusal to 15:45 niekto do longu? s live by
> som sa na to ani vo sne neodvazil ale bolo tam
> dost veci ktore ma utvrdzovali o longu: premarket
> vykazoval znamky longu (stupajuci 3U - volume tf),
> uzavretie GAPu, stupajuce volume na 1min tf,
> vykreslenie usecky na 1min tf a na 3min napriek
> medvedej sviecke bola cumulative delta vyrazne
> kladna

Live bych si teď asi nejspíš ukousal nehty, ale dle mnou nakoukaného chování trhu jsem šel long o něco později, a to chvíli před 16.h na 659 při překřížení EMAs a podržel jsem do 16:43 na 671. Pak se to začínalo stáčet a šel jsem při korekci raději z kola ven. Další long jsem otevřel v 17:21 na 672,1, kdy se cena dostala opět na EMU34 a pozici mám zatím otevřenou. Trh si slubuje velkolepé věci od velkého Bena, takže do 20:15 se bude určitě nenápadně posouvat vzhůru při tom spasitelném očekávání :D

Odesláno

yamato Napsal:
> Slavo, yamato preto, ze ma to napadlo ked som si
> vymyslal nick tiez som to asi dakde pocul, nijaku
> hlbsiu filozofiu za tym nehladaj
>
> Zahram sa na hrdeho vlastnika krystalovej gule:
> Ten long je asi kvoli dnesnemu vyhlaseniu FOMC.
> Byci naskakuju do pozicii v ocakavani nejakeho
> zasadneho spasitelskeho kroku FEDu. FED sa zrejme
> len trochu pobije do prs a inak neurobi nic, takze
> po FOMC bude zase vypredaj. Moj skromny odhad

:) A nebo Ben sníží úrokové sazby na nulu a všichni si z toho ucvrknou :D

Odesláno

Dilinger:
pozeram na tu svoju 1minutovku, myslim ze uz nedavno si pisal o prekrizeni EMAs este v premarkete a vstupe SHORT (ak som si ta splietol s niekym inym tak sa ospravedlnujem) ..nenasiel som to vtedy a pozeram ze ani dnes,, ake pouzivas EMY.. dufam ze si to medzicasom stihol zavriet

Odesláno

Slavo: sleduji primárně RB15, kde při možnosti překřížení EM díky RB můžu předem nastavit příkaz na vyplnění v daném směru. Jinak 1min timeframe používám jakožto podpůrný prostředekpři potvrzení vstupu. Jinak pro překřížení používám především finwin EMY doplněné ještě o EMA8, její protnutí s EMA34.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...