Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No prave ta volalita lorde berry. Jsem na zacatku a hledam trh. Takze cumim a cumim na grafy. Bankroll se chystam mit cca 100 000Kč. Docela se mi zamlouva prave TF, ale nezda vse mi to jako dobrej napad do startu s timhle bankem. Nevim jeste kam se zamerim, ale to budu probirat jinde az si ujasnim presne co chci atp. Snad to co vim a jeste budu vedet bude jak rikas platit a fungovat i v nejakym tom zvlastnim a nejistym divokym obdobi. No stejne mam pred sebou tolik studia, ze se bojim, ze to nestihnu dat v hlave dohromady a pospojovat v funkcni celek ani za 3 roky. No pomalu se presunu k vlaknu pro zacatecniky :S ;)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to lordberry:
nejedu slibyl jsem ale PetreSR ze az po dosazeni +2000 v simu, pak prepinam na LIVE. Omezil jsem FinWin a zapojuji 3U s Rh a nejake vyznamne S/R, neco jsem natestoval no a ted paperuji. Sak vis zacal jsem LIVE,byl jsem - 600, pak stop stav, pak zas rozjezd a stacilo mi jen cca 140 usd abych byl sul nul no a zas -550, a zas psychika v prcicich. Rikal jsem si ze o prazdninach budou obchodnici na dovci a trhy budou klidnejsi a ze se bude lip obchodovat no chyba lavky, divocina jak prase.
Dnes jsem poslouchal radio, kde jakysi chlapek popisoval situaci na burze polit. situace,atd. co vse muze ovlivnovat propad mimo jine tvrdil ze uz ani moc lidi na burze neobchoduje a ze to muzou ovlivnovat i automaticke systemy obchodovani, tak kdo vi.
Nam zustava se jen prispusobovat :) zdarec
at se ti dari!

Odesláno

Romane, diky za tip. Tohle me samozrejme taky napadlo, jenom jsem se do toho nechtel tolik poustet. Ale v tomhle trhu do toho takhle urcite pujdu. Promyslim to poradne pres vikend. Jen ten MM se mi moc nelibi. Radeji pujdu se vsemi kontrakty na BE a pockam. Pri takovehle volatilite je mi proti srsti zavirat moc brzo.. :)

Odesláno

chlapi a dievcata, pozeram ze mnohi z vas obchodovali tohtotyzdnovy vypredaj. Ja som bohuzial nemohol, mam logicke stoplossy a v tejto volatilite bolo riziko vysoko nad moju toleranciu. Ako ste sa dostali do trhu vy? Mate fixne SL, alebo ste upravovali plan?

Odesláno

yamato:
ja jsem ze 100 dal 150 SL a za tyden 6 vstupu 1x SL,2xBE,3xPT (dukaz me screeny tady) zisk +760 usd,
nato jake tady byly pohyby jsem myslim macka, jedu zatim stale SIM i kdyz pocity u toho podobny jak v LIVE ;)
jinak pokud se vyviji trh v muj prospech posunu SL na 100, nebo do log zony, no ty BE co jsem nazbiral tak trh sel nakonec mym smerem k PT, a tak nekdy dle situace vratim SL zpet (tzn.npr. mam BE po 100 +1) tak ho vratim npr. 5 ticku nad vstupni bar,nebo blizke log.zony ale uz jen do max. 100 usd. Cize trh udelal mym smerem po vstupu treba 140,zapl se automat posun na BE+1 ale trh se ma tendenci jeste nadechnout aby sel mym pohybem, tak mu nekdy dam prostor (kor v tak vol. dny a +100 tj cca 240 usd by mu melo stacit, ne) vzdy zalezi od situace, je to na kazdem. Kazdopadne je to na psychiku :)
Jel jsem striktne dle planu LIVE a taky to neni uplne ono, je asi nutno trochu improvizovat a prispusobovat se, toz muj nazor.

Odesláno

yamato
Na TF stale používam SL $80/kontrakt. Do trhu jsem se dostaval hlavně díky silným S/R a na nich odražejících se swinzích.
Je ta volatilita větší než jiná léta, ale dalo se najít dost situací kde se dalo vstoupit a přitom mít SL v log. zóně.
Já jsem úspěšně splnil svuj tydenní plan, jak v live na TF, tak paper na CL ...
Ať se daří :)

Odesláno

yamato:
Pro mě jakožto live začátečníka byl tento týden opravdu dobrý. Vstupoval jsem v podstatě podle svého plánu, short i long, podle situace, SL 300 USD jsem dle potřeby snižoval nebo zvyšoval. Trochu jsem měl problém s rychlostí vyplnění vstupů do obchodů, dost to trvalo, ale při těch pohybech to nehrálo roli. Zisk tento týden (7 obchodů vždy po jednom kontraktu na TF): 3400 USD.

Odesláno

BOBR Napsal:
-------------------------------------------------------
> yamato
> Na TF stale používam SL $80/kontrakt. Do trhu jsem
> se dostaval hlavně díky silným S/R a na nich
> odražejících se swinzích.
> Je ta volatilita větší než jiná léta, ale dalo se
> najít dost situací kde se dalo vstoupit a přitom
> mít SL v log. zóně.
> Já jsem úspěšně splnil svuj tydenní plan, jak v
> live na TF, tak paper na CL ...
> Ať se daří

Ahoj. Ja si tento trh zatim osahavam, ale prekvapil mne prave tvuj SL 80. Je mi jasny, ze zavisi na tvem celkovem planu. V podstate opravdu malej prostor pro rozjezd. Muzu se zeptat na PT a timeframe? Ze si muzes dovolit SL v logice zone i pri takoveto rezerve. Dik.

Odesláno

Radovan111
PT mám v mezí od 100-150 dlr ... Zaleží na volatilitě a síle trendu. Pokud zalistuješ pár stránek zpátky, tak uvidíš nějaké moje screeny a vše ti bude jasnější :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...