Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no ja si dneska zdriml a zacatek jsem zaspal - ale stejne bych asi nevstoupil a tedka TFko tiká jako šicí stroj (úplně stejně rychle jako FDAX dopoledne), raději se držím stranou. přece si nepokazím pěkný týden :)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavel K. jenom takovy tip co delam docela casto - pokud vidim paniku v trhu nebo velice rychle pohyby tak nachystam vic kontraktu na pruraz - po prurazu ihned by ses mel dostat 3-10 ticku do zisku a hned zavru 1/2k - 2/3k, a ten zbytek uz jede dal, pokud ihned neprorazi tak hned dam 2/3k close a zbytek vetsinou taky velice rychle zavru treba na -4 pipech....
jde o to zkusit se do toho pohybu dostat aspon s 1/3k nez vubec.... nejde o to moc vydelat ale zucastnit se s co nejmensim rizikem....

je to jen pro zbesile trhy, do prurazu vetsinou moc nechodim....

Odesláno

jo jeste jsem zapomnel dopsat... ze v tom pripade co jsem popsal je ti jedno jestli tvuj logicky SL je 10 nebo 30 ticku....

rogi... 6E je dnes short covering.... pravdepodobne bude pokracovat ten short.. zalezi dalsi dny jak budou byci bojovat....

Odesláno

Prijit to muselo. Tohle vypada na predvoj a to hlavni nas behem roku jeste ceka. Pokud by se scenar opakoval a doslo k nejhorsimu, nebo spis k jeste horsimu scenari behem tohoto ci max pristiho roku, jak toto ovlivnuje vas obchodniky, kteri se tim naplno zivi a jak jste preckali posledni svetovou krizi?
Ja se priznam, ze v sobe mam takove tuseni, ze az budu mit natrenovano nebudou trhy co byvaly a jako zacatecnik budu nucen se drzet stranou. No kdo vi co nas ceka. Ale priznam se, ze uz delsi dobu mam strach a tuseni, ze se stane neco, co zmeni nase zivoty, ktere budeme zit jinak nez ted. Ale to proste jenom muj vlastni pocit, nic vic. Ale zajima mne jak se obchodovalo a jaka byla vase obchodni nalada i celkve na trzich a jak to s praci spekulanta vypadalo, kdyz byla krize, ktera tu vlastne porad je, potoze nevidim, ze by se problemy skutecne resily, nebo spis vyresily.

Odesláno

radovane,
to se neboj, že se trhy nějak zvlášť změní - co intraday týče. swingy, breakouty... to všechno fungovalo a fungovat bude dál.. mění se volatilita, ale s tím musíš umět žít. Já si pamatuju, jak před Vánoci bylo ATR 14 na 1 min grafu nějakých 0,4... Tenhle týden má v první hodině průměr okolo 2 a dneska mělo přes 3... Já začal s live až v 2009, ale když jsem backtestoval roky před krizí, tak se to nijak nelišilo. Akorát býval vyšší objem na TF, myslím :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...