Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

HOVED111 Napsal:
-------------------------------------------------------
> a také předpokládám, že na 90% moje pozice dnes
> skončí v zisku

No snad víš co děláš, ale zatím to jde spíš proti tobě (td)
Kam až že jsi to schopný zajít s tou pozicí v opačném směru, nějak ses nestihl zmínit ;)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

@Slavo: Vsetko potrebne mas nakreslene na to screene. Ta bodkovana modra ciara, ktoru tam mas vynikajuco! nakreslenu, to je ukazkovy flip ako z ucebnice, short 16.05 niekde okolo 758,0 - 758,5 .
Ale nie, ty si cakal a cakal kym ti vstup usiel a potom vstupoval neskoro "vo vzduchu" kde nebolo uplne nic, to je ista stopka.
Podla mna najlepsie co mozes spravit, je vyhodit z grafu tie CCI-cka, ktora ta nutia cakat na "potvrdenie potvrdenia" a sposobuju strasne neskore nastupy do trhu a extremne zvysuju riziko vyhodenia na SL.

Odesláno

Dillinger Napsal:
-------------------------------------------------------
> HOVED111 Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > a také předpokládám, že na 90% moje pozice
> dnes
> > skončí v zisku
>
>
> No snad víš co děláš, ale zatím to jde spíš proti
> tobě
> Kam až že jsi to schopný zajít s tou pozicí v
> opačném směru, nějak ses nestihl zmínit

tak jak to dopadlo, pořád zarytě držíš ty 2-více otevřené pozice v long směru z 1216 a přikupovanou z 1210? Btw. jak jsi přišel na těch 90% pravděpodobnosti zisku, hm? Nechci tě nijak vychovávat, starej jsi určitě dost, nalít čistého vína bychom si snad už mohli, no ne? ;) Tak nás nasměruj, prosím. Jak jsi měl to tvé rozhodnutí podložené, jít long? Nebo to byl čistě jen hazard a chytání dna? :D
Jinak pokud máš na účtě 1Mio dolarů, tak chápu že v tom případě money-management vypadá úplně jinak a můžeš si počkat na případné pozdější otočení, ale jak už jsem psal dřív....panika je na všech frontách, rozprodává se dokonce i stříbro a zlato, toto není ale vůbec dobrý na jen tak nějaké hrátky ;)

Odesláno

Sirix: diky za koment, ja viem ze som to spackal, normalne mal byt vstup podla planu 16:06 na 757,6.. problem je volatilita poslednych dvoch dni, dole na screene tie cervene palicky su range useciek + nejake urovne, za tu cervenu podla planu nejdem ale ked som videl ze to lezie dole.. proste skrat, nechcel som aby to slo bezo mna ako vcera, taka amaterska klasika.. vidime sa zajtra ludkovia, dobruu

16847

Odesláno

dillinger a zejména hoved111:
neodpustím si citát z knihy co právě čtu (od Raghee Horner): Poslední slova ztrátového tradera:"Nemůžu obchod uzavřít, už ztrácím strašně moc".

Odesláno

skvělej citát, každej má "práh bolesti" posunut ale někde jinde, zrovna jako hoved111 ;)
jestli to jeho MM ustojí, ať riskuje klidně i takové otevřené pozice, vždyť to jsou jeho peníze, no ne?! :D
Mějte se

Odesláno

To je ale krasna panika.. :) Chtel jsem jit na nejakem signalu po otevreni co nejrychleji short a drzet do zaviracky nebo do hranice 700. Bohuzel jediny signal, pro me zajimavejsi, byl v 15:37 na 732,5. SL 24 ticku na kontrakt je ale uz vazne dost. Ted me to ale trochu stve, ze jsem alespon 2-3 kontrakty nevzal.. :)
Nicmene za me dneska konec. Lepsi si udelat volne odpoledne, dneska uz to neni nic pro me, ATR na jedne minute 2,68.. Navic s timhle nemam moc zkusenosti.

Odesláno

Pavle K. ahoj, ja jsem spekuloval takhle viz screen, no dle mych pravidel brzo po open, (zatim dle tve rady jen sleduji co to dela a zda se da brat premarket vazne k obchodovani) asi dnes taky pase, no budu sledovat. Druha vlna krize je tu?

16853

Odesláno

Musím říct, že dávat na analýzy po celém světě se opravdu nevyplatí, což obecně není žádná novina, nicméně přidávám svůj smutný příklad:

"USA schválí rozpočet a trhy porostou o 3%" ... řvali všichni unisono.

Tak jsem zavřel TF short calls 860 raději na ceně 800 ... kdybych poslouchal svůj zdravý rozum a nečetl analýzy hlupáku, mohl jsem je zavřít dnes se ziskem o cca. 170% vyšším.

Za blbost se platí ušlým ziskem ;)

Odesláno

No mne to moc jako 3U neprijde, ale hlavne, ze to vyslo.. Premarket se urcite vazne brat da. Nebo ja ho tak aspon beru..
Mozna druha vlna krize, budu se na ni muset pripadne pres vikend pripravit a trochu poupravit pravidla.. :)

Odesláno

NQ jedna 15 candle 47 bodov :O

Pre market 60 bodovy hmm krasne casi.. Dva obchody urobene a koncim na dnes, to sa fakt neda, mi to lieta jak hus bez hlavy..

podla mojich odhadov korekcia k 2207 a znovu pad dole, ak to vobec prekona vcerajsie low :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...