Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Slavo:
ja uz taky dnes neobchoduji, k VOLUME asi to bude podobne jak jsme to tu jednou resili s Pajusem, mozna to je v synchronizaci casu, mne se stava ze ted si ulozim ten screen = jak sem reagoval a zitra zapnu grafy a po nahrani grafu je to VOL s malyma odlistnostma, schvalne to skus taky porovnat, mne to aspon dela. Jinak nevim.
At se dari!

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rogi Napsal:
-------------------------------------------------------
> vstup 16,45 long za 752 hned dalsi svicka mne
> vyhodila na BE :-(

Ahoj Rogi,
ten vstup byl načasovanej moc dobře, hold to posunování SL je hooodně ošemetná věc ;) Ale pokud ti to takhle dlouhodobě i přesto profituje, není co řešit.

Odesláno

to Rogi: mno tak woodies CCI (pattern ZLR) dnes nadělil suma sumárum na YM 200 dolarů bez komisí (po odečtení ztrátových obchodů)... na TF by to bylo 340 :D navíc tam nebylo tolik vstupů...

Jinak co se Zero line reject patternu týče, tak ve zcela nejjednodušší verzi je to v podstatě pattern 2V ve finwinu, jen to druhé V na periodě 50 nebereš v potaz... + jsou tam ty další podmínky jak jsem psal výše... pattern 3U jsem vás tu viděl zmiňovat už vícekrát, ale pořád nevim, o co přesně jde (tipnul bych tři korekce v trendu a pak hledání vstupu proti trendu?) budu si to muset dostudovat... :)

Odesláno

Rogi:
hej to si spominam ze sa tu riesilo nieco so synchro casu, z casu na cas to robim.. len som myslel ze sa to tykalo skor rozdielov v OHLC cene nie volume, pri volume by som tam az taky markantny rozdiel nevidel

tak nech sa dari

Odesláno

Pokud to pomuze ohledne vol, prikladam screenshot z Sierry (TransAct data) a Genesis Trade Navigator. Jinak ja dnes: 1) long 766.3 skoncil na BE+1, ocekaval jsem, ze se to probojuje az k H premarketu. Pritom stacilo logicteji pod H tech swingu. To je moje casta chyba. 2) short 766.2 (1 tick skluz) +33 ticku Pokusil bych se o short i 10:14, ale nestacil jsem to. jk

16831

16832

Odesláno

Dneska jsem se konečně vyhrabal z DD, který mi trval přes měsíc, a teď jsem za pár dní zase v plusu. Kromě známých pravidel - nepanikaření, pokračování se stejnou nebo spíš ještě větší obezřelostí, atd., - mi pomohlo zařadit do intermarket analýzy kromě sledování TF, na němž obchoduji, YM, NQ a ES, rovněž také 6E, jak tu už radil Slaughter.
Ať se daří

Odesláno

taky zdravím vespolek,
teda dnes je to zase pěkně červený, to musí stát v SNB manažerům zase vlasy hrůzou, kam až to spadne s tím jejich frankem tentokrát :) BoJ to vyhnali přes noc přímou intervencí pěkně nahoru, ale to jsou takové krátkodobé výkřiky do tmy, že se po tom brzy opět jen zapráší. Zlato láme další rekordy, ropa má nakročeno prolomit support na 90ti, všichni utíkají do bezpečí!

Odesláno

dnes to balim ludkovia, po dlhej dobe poruseny plan a hned vyzobnuta stopka. A zrovna dnes som si povedal ze pri volume grafoch (pouzivam pri jednom type obchodov, ale dnes to nebol ten pripad tak ani nechapem preco som vstupoval na nom) nebudem pouzivat SL15 ze za dva mesiace co idem live som ju potreboval len raz.. bum ho tam dnes by sa mi zrovna sikla.. nie je nieco vo vzduchu? podobne zatmenie som uz dlho nemal

16842

Odesláno

jinak u mě vstup na TFku v 15:18 na 762,4 při překřížení krátkodobějších EMAs. Výstup v 16:15 na 754,1 při korekci. Sice to po ní padá opět níž, ale tady už bych byl raději opatrnější a nikam se nehrnul :)
Na ESku vstup ve stejný čas jako na TFku, a to na 1240 opět při překřížení EM. Uzavřeno na 1228,5 v 16:46

Odesláno

to @Slavo
taky to slo po mem vstupu proti mne 100, ale mam ted od 1.8. SL 150 (musi si na to zvykat psychika,nez se zas prepnu na Live) aspon do doby kdyz nebudou tak velke bary, divam se vstupovali jsme priblizne stejne ;)
at se dari

Odesláno

Rogi:
aspon niekto rozmysla na rozdiel odo mna ked priskrtim stopku v case zvysenej volatility :) 16:41 si tiez vstupoval? podobna situacia myslim. Ten moj vstup bola dost fraska a zrejme som si chcel vykompenzovat ten vcerajsok co som nenastupil, tak som to rovno zvrzal znova, tlieskam si

nech sa dari

Odesláno

to je masakr co se tam dneska děje!!! Zvláštní pohled, EURUSD se víceméně ani nehlo a přitom ropa padla během chvilky víc jak o dolar!! Takové anomálie na trhu se tak často nedějou, to není dobré znamení!! :D

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...