Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Rogi: dnes tam přišly jen jednoduché woodies zero line reject podle woodieho CCI indikátoru (taky se tomu říká Hook, nebo tady na finančníku véčko, ale splněno na něm musí být několik podmínek - definovaný trend, souhlasné LSMA, chop indikátor, atd... indikátor je na screenu). Hlavní problém asi byl, že vstupy, které by nakonec skončily ziskem jsem nemohl brát kvůli velkému Sl, který by vyžadoval větší obchodní účet... Koukám, že jedeš Ross hook, TTE... něco dalšího? Rosse zrovna čtu :)) Ten vstup kolem 16:15 na TFku ti vyšel.. na YM jsem na to zrovna taky koukal... jen na to nepřišel můj signál :D na TF bych nastupoval pozdějc, ale jel bych dolů s trhem o deset bodů při poměrně malém risku (ted nevim jestli to tam bylo 140 nebo 160 dolarů... nějak tak... žel dokud účet nedofunduju úplně o TF si můžu nechat jen zdát :D... koukám že teď před zavíračkou TF prolomilo půlroční low, ostatní indexy už se tomu taky dost blíží... abych YM nekřivdil tak v poobědové US seanci mi by mi dnes nadělilo hned tři ziskové vstupy za celkem 102 bodů (510 dolarů) :D, na TF tam vidím dva za 800 dolarů... nicméně SL v YM ve všech případě na hraně únosnosti z čehož jednou už by byl za ní (vstup bych nebral kvůli velkému risku) :D a o TF radši ani nemluvím :D

Odesláno

Rogi, mel jsem ten samy vstup jako ty. Hold nejedeme moc sexy veci.. :D
Jinak ten long po otevreni sel pekne chytit na mini 123 po odrazu od silne SR vytvorene v premarketu kolem hranice 783,4-784,4. Osobne jsem pak jeste vzal vstup na 794,1 do longu. Diky malemu SL 7 ticku jsem dosahl tak tak na PT 2xSL, spis takovy skalp jednominutovy. Hezky volatilita je ted na trzich. Deseti a dvacetidenni klouzave prumery prvni pulhodiny jsou ted pekne vysoko (pres 6, resp. 7 bodu) a v trhu jsou diky tomu hezke prilezitosti.
Jinak, Rogi, tem obchodum ihned po otevreni bych se tolik neobaval. Naopak pokud vysledujes zakladni zakonitosti, tak je mozne mit v pohode vydelano behem prvni pulhodiny temer kazdy den. Osobne obchoduju na TF uz pouze prvni pulhodinu + druhou pulhodinu cekam na mozne formace 3U+RH jako to vyslo dneska..
At to jde!

Odesláno

Pavel K:
to je pocta dik, zatim sleduji ty zacatky, kdyz maji "trochu" logiku a pak to vyhodnotim co s tim dal a treba se dopracuji k podobnemu zaveru, no spis je treba se prispusobovat trhum, raz je to tak raz tak
at se dari

Odesláno

to Taraka:
Woodieho system obchodovani neznam, ja spis Fin Win a to jen 0/v a to jeste mam dost prisne pozadavky a ted k tomu zkousim 3U+ 1-2-3+Rh nebo varianta 3U+Cg + Rh a jenom hledám tyto 3 veci.
No ber to ale jako kdyz ti dam klice od auta a ted potrebujes: k tomu klici auto,ridičak, znat vyhlasku, znat kam pojedes a hlavne taky sledovat co ce deje kolem tebe. ;)
rozepisuji se jelikoz mi trhy dnes zatim nic nenabizi,tak at se dari.

Odesláno

zdravím pánové, koukám dnes pokračujeme opět ve výprodeji na všech frontách, pouze bezpečné přístavy jako CH, JPY, XAU, XAG dál rostou!! No ale nic netrvá věčně, a to ani výprodeje :) Tak ať se dnes daří!!

Odesláno

tak jsem prosvihl 3U +123+Rh v 16,17 short za 761,7 . Potvora 45´beze smeru,dlohy bary, tak jsem tady cosi psal a bum ho sesup. :) musim omezit i to psani, zdarec.

Odesláno

aaaale, nic zvláštního. Jen se ne a ne dočkat optimistických makrodat z US, tak to všechno padá ;) I ta dnešní zasvítila v 16:00 pěkně červeně. "Nabilo se novými patróny a jde se zbavovat nadbytečné škodné" :D No a dnešní DOE na ropu taky nic moc přesvědčivého!

Odesláno

Rogi, předem se omlouvám že to do tohoto vlákna nepatří, ale mám strach že by to jinde zapadlo. Mohl bys mi prosím poradit nějakou literaturu o 3U. Hledal jsem, ale marně. PS: Nepřestávej se screeny, není to spam, ale inspirace. Abys nebyl sám taky dnes přihodím. Je to IA odraz od open, PT = 3x SL

16828

Odesláno

kocista: tos mne potesil, zato ti jsem davam dnesni muj obchodni den(jestli ti to k necemu bude), ja jsem cerpal o 3U z knihy (tajemstvi profitnich formaci-ross hook) najdes to v cj googluj (jinak bych te musel odkazat ke konkurenci (napoveda) k Turkovi), taky to mam v cestine a pak tady ruzne rady z praxe z netu. zdarec

16829

Odesláno

kosista:
netrofal jsem si 2. vstup do stejnyho smeru bez Rh, no da se spekulovat i ze das npr 2 ticky nad cg, no a pak se rozhodujes zda pockat a este navysit PT nebo mala domů (100-200 usd), nebo ja ted reaguji i co dela objem obchodu
VOL - no jen na dopresneni, ale je toho vic.

Odesláno

Rogi: pozeram na to volume na 1min timeframe aj ked ten len orientacne pouzivam.. ja to mam nejak uplne ine :/ nevie niekto v com to? dik inak dnes iba cumim co sa to deje, ani som si nepipol co je to ako besne

16830

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...