Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Romane, jo, dik. Ja bych to jenom tak nebral, myslel jsem to spis jako ze je tam pekna hranice, o kterou by se to mohlo oprit. V noci jsem to nakonec nebral a ani rano se mi graf moc nelibil... Nakonec se z toho ale vyklubal paradni short, ve kterem jsem ale nebyl.
Dneska jsem mel na TFku dva vstupy. Jeden long v 15:31 na 806,5, SL bod, PT 2 body a short po prurazu a rychlem odmitnuti jak predchozi zhustene oblastni, tak i high premarketu na 123 v 15:35 na 806. SL 807,2, PT 2xSL.
V premarketu se jeste udelala hezka uroven kolem 803,2-804, kde jsem cekal mozne 123 do shortu, ale nakonec pouze mensi RH bez vetsiho swingnuti a po pohybu skoro 7 bodu, to uz se mi nelibi. Nicmene dneska by to vyslo bez problemu..
Jinak co se ted koukam na graf TF, tak se tam vytvorilo temer dokonale kulate dno, jen tak pro zajimavost... :)

Odesláno

HOVED111:

Možná jsi to přehlédl, ale už pár lidí Ti napsalo, že tento způsob sdělování obchodů tu nikoho nezajímá. Nikdo tu nesedí nonstop a donekonečna neobnovuje stránku. Jestli se chceš podělit o své obchody, udělej to jako ostatní - pomocí komentovaného screenshotu. Ten má nějakou vypovídací hodnotu, ale samotné hlášky o tom jak vstupuješ či vystupuješ, aniž bys napsal proč vstupuješ, proč jsi nastavil takový SL, či proč jsi vystoupil, jsou k ničemu. Nebo si klidně založ zvláštní téma pro live komentování obchodů, případně využij Twitter, nějaký chat, či podobnou vhodnou metodu. Tady jen zahlcuješ už tak dost aktivní diskusi zbytečnými příspěvky. Díky.

Odesláno

zdravím Rogi:
vstup do shortu na 793 by byl na mě moc brzy, ale jestli to máš takhle dlouhodobě odzkoušený a je to profitabilní, tak není co řešit. Víc sexy se mi jevil až propad ceny pod 788, kdy na 1mTF následovalo překřížení finwiňáckých EMYček :D
Otevřenou pozici zatím držím, možnost dalšího propadu je velká a i kdyby se to přecijen otočilo díky nějakému chytrému prohlášení třeba z Bruselu, není problém uzavřít s menší ztrátou. Frank posiluje na všech frontách, zlato atakuje maxima, ideální na další pokles indexů :D

Odesláno

Mno tak dnes na to jak pěkně se to hýbalo docela katastrofa :D no zisk 3* ztráta :D Jedinou útěchou mi může být, že vše bylo uskutečněno podle plánu :D Přikládám screeny a za názory budu rád :)

16823

Odesláno

Na TF by dnes stejný systém s dostatečným kapitálem vydělal přes 1000 dolarů... jak na to koukám 1 ztráta 3 profity :D. Uf uf... hezké hezké :) Musím ještě hodně šetřit :D

Odesláno

tak se to konečně hnulo a hned jak padnul eurusd pod 1,4200 tak si šáhly indexy na svá minima, včetně ropy ;) Ve Švajcu už ale začíná být určitě hooodně horko, je to zralé na intervenci SNB!!!! Ikdyž minule jim to moc nepomohlo a jen do toho nalili hromadu peněz :D
Jinak tu otevřenou pozici na TFku mám zavřenou na pěkném čísle 777,7 :D Dál bych už asi ani nešel, 10 bodů v mém směru je ažaž ;)

Odesláno

to Taraka:
popiš trochu na zaklade ceho vstupujes, a treba se dockas odpovedi, jinak z popisu mohl bych, kdyby, mi nic celkem nerika, ale mozna nekomu jo :) , mozna mrkni na muj posledni screen a popis vstupu, a myslim ze hned ti bude jasny co mne vedlo ke vstupu.
at se dari

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...