Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

JiM36:

Ještě k Tvému: Datum: July 27, 2011 11:03PM

Chápu to správně, že jen čekáš na setkání trhu se SR a tam hledáš mini123, 123, nebo DT/DB a to je všechno? Pak to děláme dost podobně, ale vždycky se rád přiučím, takže díky :)

• Odpovědí 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim Rogi, jsem nyni na tyden na Sumave a tak to bude se screeny a komentari slabsi. Po navratu se opet zapojim do fora a sem tam podam nejaky ten screen. V patek jsem neobchodoval, jan zpetne mohu hodnotit situaci na trhu. Byl by to jeden short na zacatku obchodovani, dale v 15.52 long 785,80 (1,2, 3 1tf) s pt high posledniho swingu premarketu, ta situace prurazu cg 5tf long v 16.49 vypada zajimave. Na 15tf se vytvorila nadherna formace 1,2,3. Co se tyka volume, nejakou dobu jsem ho mel zahrnuty mezi sledovanymi, ale jiz ho nepouzivam. Pracuji hlavne s vice timeframy a snazim se o vstupy na prurazy cg 5tf, 1,2,3 5tf (pripadne 1tf) a rozhodnuti zavisi na celkove situaci u ostatnich timeframu. Tak pekny viken a mnoho uspech vsem. romanrak

16804

Odesláno

Slaughter:
Abych řekl pravdu, většinou je to spíš obráceně. Čekám na pattern a pak posoudím, zda je na S/R, zda je tato S/R v kontextu trhu dost silná a jaký je potenciál, prostě prostě zda se vyplatí riskovat vstup.

Odesláno

Jim36:

Je vtipné a uklidňující, že "úplně opačně" je v rámci jedné konkrétní situace naprosto správné ve srovnání s "původně" :)
... ono je ve finále totiž úplně jedno, za kterej konec tu rybu vytáhneš z vody :-D

Odesláno

Zdravim, pujdete nekdo dneska v noci long na USD po te domluve ve Washingtonu? Premyslim, ze bych par kontraktu vzal, kdyz to bude vypadat dobre... Ale ted ktery par vybrat? Ve forexu se moc nevyznam, tak kdybyste tu nekdo meli nejake napady, rad uvitam diskuzi, jeste mame do otevreni cas..
Nejspis pujdu na 6E po otevreni short, je tam i pekna hranice 1,44 pro SL...

Odesláno

no a mam to za sebou, dnes poruseni planu nahodou to vyslo, jaksi jsem videl prostor na 5´, byl jsem nervozi ze jsem musel zustat dil v praci a nestihl zacatek, bohuzel ted to bude asi castejc, tak dnes radsi koncim. :-( Muzete nekdo (uspesnej) popsat jak jste vyhodnotili ten zacatek krom tek fundamentu co spominal Pavel K. a ci se vam to podarilo zobchodovat?

16812

Odesláno

Pavle... 1,44 neni dobra hranice pro SL ... jestli chces jit dlouhodobej short, pocky az prorazi high a tam sleduj aktivitu, pokud se tam byci nechytnou tak az v tom pripade se da jit short... vzdy kdyz ma prijit velky pohyb nejdrive se testuje protejsi high/low jestli tam nezustali byci/medvedi..... myslim ze dnes to krasne vidis jestli jsi tam byl... takto to byva ve vetsinu trendovych dni.....

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...